Humak alumnirekisteri uudistui – Humak alumnien verkosto kasvaa

Humakin alumnirekisteri kokoaa yhteen yli 5000 Humak alumnin tiedot toimivaksi ammattilaisverkostoksi. Alumnirekisterimme valmistui helmikuussa 2021, jonka jälkeen sitä on säännöllisesti uudistettu. Alumnirekisteri sisältää Humakista tutkintoon valmistuneet ja alumnit pääsevät päivittämään siihen haluamiaan tietoja osaamisestaan.

Alumnitoiminta pääuva keltaisella pohjalla, innostuneesti hymyilevat nainen ja mies katsovat papereita ja kuvassa lentää kaksi piirroslintua.

Alumnirekisterin tarkoitus on rakentaa vuorovaikutusta ja yhteisöllisyyttä Humak alumnien ja Humakin välille. Omien tietojen päivittäminen alumnirekisteriin avaa mahdollisuuksia olla kehittämässä Humakin koulutusaloja ja koulutuksia. Sen kautta on kutsuttu alumneja asiantuntijoiksi esimerkiksi opetussuunnitelmatyöhön, harjoittelujen kehittämiseen ja mentorointimallin suunnitteluun.

Humakin alumneja ovat kaikki Humakista tutkintoon valmistuneet opiskelijat. Alumneja ovat myös kansanväliset opiskelijat, jotka ovat osana omaa tutkintoaan opiskelleet Humakissa vähintään yhden lukukauden verran sekä seikkailualumnit. Alumnirekisterissä ovat aluksi kaikki Humakista valmistuneet tutkinto-opiskelijat. Alumnirekisteri ei kuitenkaan ole sama asia kuin opintorekisteri. Alumnirekisteri on ennen kaikkea oman alan kehittämisestä kiinnostuneiden vapaaehtoinen ammattilaisverkosto.

Alumnitoimintaan osallistuminen kannattaa

“Humakin alumnitoiminta on kasvanut kahdessa vuodessa räjähdysmäisesti ja yksi syy siihen ovat toiminnan selkeät rakenteet ja alumnirekisteri”, kertoo lehtori ja Humakin alumnikoordinaattori Sanna Nieminen. “Verkostoitumalla oman korkeakoulun ja sen alumnien kanssa, saa aikaan ammattialojen keskinäistä ja niiden välistä ristiinpölytystä”, Sanna kuvailee.

“Opintojen aikana alumnitoimintaan tutustuminen tukee verkostoitumista valmistumisen jälkeen. Työnantajat arvostavat työntekijöitä, joiden ammattilaisverkostot ovat laajoja ja monimuotoisia. Valmistuneen alumnin kannalta verkostot auttavat työllistymisessä ja oman opintojen jälkeisen uran rakentamisessa”, Sanna muistuttaa.

Humak pitää alumneihinsa yhteyttä muun muassa uutiskirjeellä. Alumnien uutiskirjeessa kerrotaan Humakin kuulumiset, esitellään uratarinoita ja tiedotetaan tapahtumista sekä lisäkoulutusmahdollisuuksista. Humakin avoimen AMKin opintoihin osallistuminen on alumnina myös edullisempaa.

Alumniaamukahvit järjestetään joka kuun ensimmäisenä torstaina kello 9.00.

Nyt on aika päivittää tietosi alumnirekisteriin

Seuraava alumniuutiskirje kolahtaa sähköposteihin lokakuun alussa, joten nyt on juuri oikea aika päivittää tietosi alumnirekisteriin.  Otamme Humakissa tietosuojakysymykset vakavasti ja siksi ensirekisteröityminen alumnirekisteriin tapahtuu suomi.fi-palvelun kautta.

Kirjaudu tästä alumnirekisteriin päivittääksesi tietosi.

 

Ollaan yhteyksissä!

Lisätietoja kaikista kehittämisen mahdollisuuksista ja yhteistyöstä saat alumnikoordinaattorilta, lehtori Sanna Nieminen p. 040 349 366, sanna.nieminen@humak.fi sekä viestinta@humak.fi puh. 0400 349 333

Sanna  Nieminen toimii Humakissa päätoimisena lehtorina ja lisäksi vastaa alumnikoordinaattorina Humakin alumnitoiminnan sisällöstä. Alumnitoimintaa tekevät useat henkilöt viestinnästä ja tietohallinnosta. Kaikista koulutuksista on myös nimetty yhteyshenkilöt (kulttuuri, tulkkaus, yhteisöpedagogi, seikkailu, kansainvälisyys) ylläpitämään toimintaa verkossa ja kokoamaan alumneja yhteen.

Teksti: Sanna Nieminen, Niina Naumanen.
Kuvat: Humak viestintä.

Keltapohjainen kapea ja leveä tekstibanneri alumni Humak.

Klikkaa banneria yllä siirtyäksesi Humakin verkkosivujen alumnisivulle.