Humak hakee palvelujohtajaa

Palvelujohtaja on Humakin johtoryhmän jäsen, missä roolissa hän osallistuu aktiivisesti koko Humakin toiminnan suunnitteluun ja vastaa sen edellyttämien palvelujen kehittämisestä ja laadukkuudesta. Palvelujohtaja raportoi rehtori/toimitusjohtajalle. Pääset työskentelemään osaavien työkavereiden ja monipuolisen yhteistyöverkostomme kanssa.

 

Palvelujohtajan tehtävän kuvaus

Humakin organisaatio jakautuu tulosyksiköihin ja palveluyksiköihin. Tulosyksiköitä ovat Yhteisöjen kehittäminen (YP) sekä Kulttuurituotanto ja tulkkaus (KulTu). Palveluyksiköt jakaantuvat kehittämispalveluihin ja yhteisiin palveluihin. Yhteisiin palveluihin kuuluvat yleishallinto, henkilöstö-, talous, viestintä-, ICT- ja opiskelijapalvelut sekä kirjastoasiat. Palvelujohtajalla on tärkeä rooli myös koulutusorganisaatiomme tulevaisuuden rakentamisessa.

Meillä palvelujohtaja saa vastuullesi aidosti mielenkiintoisen ja laajan tehtäväkokonaisuuden, ml. seuraavien tehtävien parissa:

  • ammattikorkeakoulun yhteisten palveluiden johtaminen sekä kehittäminen
  • sopimusasiat ja viranomaisyhteistyö
  • laatu- ja toiminnanohjaus
  • asianhallinta
  • tilapalvelut

Lisäksi palvelujohtaja osallistuu strategian valmisteluun ja toimeenpanon seurantaan.

 

Odotamme palvelujohtajalta

Tähän tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme mm.

  • kokemusta ja näyttöjä korkeakoulupalveluiden tai muun soveltuvan organisaation johtotehtävistä
  • hyviä vuorovaikutustaitoja, itsensä johtamisen taitoja sekä energistä ja positiivista asennetta
  • soveltuvaa korkeakoulutustaustaa, jatkotutkinto on eduksi tehtävän hoitamisessa
  • erinomaisia suomen kielen suullisia ja kirjallisia taitoja sekä valmiutta työskennellä myös kansainvälisessä ympäristössä

Eduksi katsomme ammattikorkeakouluympäristön tuntemisen, hallinnollisen osaamisen ja monipuolisen kokemuksen vaativista hallinnollisista tehtävistä.

 

Palvelujohtajan työsuhde

Tehtävän sijoituspaikka on Helsingin kampuksellamme. Työsuhteen ehdoissa noudatetaan Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimusta ja kuuden kuukauden koeaikaa. Palvelujohtajan tehtävässä sovelletaan sopimuspalkkaa, joka määräytyy tehtävän vaativuuden sekä tehtävässä menestymisen edellyttämän kokemuksen mukaan.

Voit esittää hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

 

Hae tehtävää

Kiinnostaako sinua työskentely vahvasti merkityksellisessä työyhteisössä? Mikäli koet dynaamisen työyhteisömme omaksesi, lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen 15.1.2023 mennessä klikkaamalla tästä.

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Jari Stenvall, puh. 050 596 5366.

Aloitamme haastattelut viikolla 4.

 

Teksti "Avoin työpaikka" ja sen alla "lue lisää"-painike. Oikealla Humakin logo ja piirroskuva kukista.