Humakin opiskelijat ja lehtori Sanna Pekkinen ovat Rekry-messuilla valmiina tiukkoihin kysymyksiin opiskelusta Humakissa.

Humakin opiskelijat ja lehtori Sanna Pekkinen ovat valmiina vastaamaan kysymyksiin Rekry-messuilla. Tule osallistumaan myös kilpailuumme!

 

Tervetuloa Rekry, työelämä & koulutus 2019 -tapahtumaan Jyväskylän Paviljonkiin tiistaina 22.1.2019 kello 9.00 – 18.00.

Opiskelijat suorittavat messuosastolla viestinnän opintojaan

Messuosastollamme B511 päivystävät niin kulttuurituotannon kuin yhteisöpedagogi -koulutusten opiskelijat  osana viestinnän ja kommunikaatio-osaamisen opintojaan. He vastaavat luonnollisesti myös tulkkausalaa koskeviin kysymyksiin.

Pääset osastollamme jututtamaan myös Humakin henkilökuntaa. Tule kysymään meiltä vaikkapa alueen hanketoiminnastamme.

Osallistu osastomme tietovisaan. Pääpalkintona on seikkailijalle sopiva yllätysreppu. Arvonta suoritetaaan oikein vastanneiden kesken messupäivänä kello 17.30. Voitosta ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Ohjelmalavalla kerromme digioppimisesta ja opiskelijoiden työllistymisestä?

Tule kuuntelemaan ohjelmalavalla 1 puheenvuorot Humakin pedagogeilta.

Kello 10:00 Humak – Tulevaisuuden työelämälähtöistä oppimista diginä ja livenä – lehtorit Tero Lämsä ja Sanna Pekkinen

Kello 14:30 Humak – Ammattikorkeakoulun työelämäyhteydet opiskelijan työllistymisen tukena – innovaatiojohtaja Timo Parkkola

Humakin esittelijöiden välissä ohjelmalavalla 2 esiintyy mm. Elastinen. Ohjelmainfo: https://rekryjatyoelama.fi/ohjelma/.

Nähdään Paviljongissa!

Rekry, työelämä & koulutus 2019 -tapahtumassa Jyväskylän Paviljongissa tiistaina 22.1.2019 kello 9.00 – 18.00. Messuille on vapaa pääsy. Lisätietoja messuista: https://rekryjatyoelama.fi/.

Pysäköinti on maksullista. Lisätietoja pysäköinnistä http://www.jyvas-parkki.fi/