HUMAKO ja kampusten tutorit toivottavat uudet opiskelijat tervetulleiksi – lue tervehdyskirjeet

Piirrettyjä eri värisiä ja erilaisia kukkia kasvaa maassa.

Humakin opiskelijakunta HUMAKO toivottaa kaikki opiskelijat tervetulleiksi aloittamaan opintojaan. Opiskelijakunta ja kampusten tutorit ovat laatineet uusille opiskelijatovereilleen tervehdyskirjeet, joissa kerrotaan niin HUMAKOn toiminnasta kuin annetaan tietoja paikallisten HUMAKOn tutoreiden tavoittamisesta, keskusteluryhmistä ja opiskelijatapahtumista. Tervetuloa opiskelijakuntaamme!

Uusi opiskelijamme, opiskelijakunta HUMAKO on laatinut sinulle tervetulokirjeen ja paikallistutorit kertovat omissa tutorkirjeissään alueellisesta toiminnasta ympäri Suomea.

Riemukas, punaisiin opiskelijahaalareihin pukeutunut opiskelijaryhmä heiluttaa käsiään, hymyilee pihalla.

Kirjeet palvelevat myös jatkavia opiskelijoitamme. Mikäli olet pitänyt taukoa opinnoistasi, lue tervehdyskirjeet ja pääset taas mukaan opiskelijakunnan toimintaan ja saat yhteystiedot tutoreihin.

Opiskelijakunta HUMAKO ja tutorit ovat juuri sinua varten – olitpa sitten päivä- tai monimuoto- tai verkko-opintoja suorittava opiskelija tai teet ylempää ammattikorkeakoulututkintoa tai suoritat avoimen AMKin opintoja.

HUMAKO on apuna läpi opintojen kaikille opiskelijoillemme

HUMAKO-kirjeeseen on koostettu vinkkejä korkeakoulutaipaleesi sujuvaan alkuun. Saat lisäksi selville, miten HUMAKO tulee olemaan mukanasi koko opintojesi ajan.

– Mikä ihmeen HUMAKO? Mistä haalarit? Miten hankkia opiskelijakunnan jäsenyys? Mitä etuja saa opiskelijakortilla? Miten päästä itse mukaan opiskelijakuntaan? Kuka on Hjördis?  …….? 

Lue HUMAKOn kirje, jottet jää paitsi opiskelijakunnan tarjoamista palveluista, mahdollisuuksista ja pääset tutustumaan toisiin opiskelijoihimme.

HUMAKOn tervehdyskirje

HUMAKO
HUMAKO on Humakin opiskelijoiden oma opiskelijakunta. Hjördis on opiskelijakunnan oma, touhukas ja kaikessa mukana oleva maskotti (kuvassa oikealla).

Kampusten tutorit järjestävät paikallista toimintaa

Paikallistutoreiden tervehdykset on koottu erikseen vielä omiin tervehdyskirjeisiinsä. Näissä tutorkirjeissä kerrotaan tutoreiden ylläpitämistä Facebook-/whatsapp-ryhmistä ja tutoreiden järjestämästä toiminnasta jo ennen opintojen alkua.

HUMAKOn tutoreiden tervehdyskirjeissä on tarkemmat tiedot tutoreiden järjestämästä toiminnasta kesän aikana ja koulun alkaessa. Tutorit ylläpitävät uusien vuosikurssien viestintäryhmiä sekä kaikille Humakin opiskelijoille tarkoitettuja keskustelupalstoja. Kirjeistä löydät liittymisohjeet ja -linkit keskusteluryhmiin.

Tutoreihin voi ottaa yhteyttä kuka tahansa Humakissa opiskeleva, suoritat sitten päivä-, monimuoto-, verkko-, ylempi AMK- tai avoin AMK -opintoja. HUMAKOn toimistolla työskentelevät toimijat ja paikallistutorit neuvovat, auttavat etsimään oikeita vastauksia ja ovat tukenasi sekä järjestävät toimintaa kaikille opiskelijoille koko Humakin opintojesi ajan.

Kampusten tutorkirjeet:

Helsingin tutorkirje
Jyväskylän tutorkirje
Kauniaisten tutorkirje
Kuopion tutorkirje
Nurmijärven tutorkirje
Turun tutorkirje
Monimuoto-opiskelijoiden tutorkirje

HUMAKO letter – In English
Welcome to Humak-news

Lue myös!
Humakin uusien opiskelijoiden opas.

Tervetuloa!

Teksti: HUMAKO ja Humak viestintä, Marika Stam.

Julkaistu alunperin 21.7.2021, kuvapäivitys 11.8.

Lue myös:

Humakin opiskelijavalintojen tulokset on julkaistu – kaikkien korkeakoulujen tulokset julkaistaan 9.7. mennessä

Tutkinto-opiskelijan tulee ilmoittautua lukuvuodelle 31.7. mennessä ja suorittaa terveydenhoitomaksu