HUMAKOn harjoittelijarekrytointi on käynnissä

HUMAKO logo sini musta, sinisellä H-mukailtu tunnuslogo.

Opiskelijakunta HUMAKO etsii harjoittelijaa tuottamaan HUMAKO-kiertuetta

Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKO etsii kahta (2) harjoittelijaa tuottamaan jokasyksyistä HUMAKO-kiertuetta. HUMAKOn toimijat vierailevat kiertueella kaikilla Humakin kampuksilla, kertovat opiskelijakunnan toiminnasta ja tutustuvat paikallisiin opiskelijoihin.

Harjoittelun ajankohta sovitaan erikseen harjoittelijoiden kanssa. Toiveenamme on, että harjoittelu alkaa viimeistään maaliskuussa suunnittelulla ja harjoittelija osallistuu syyskuussa itse kiertueen toteuttamiseen ja arviointiin.

Toimenkuva

Harjoittelijoiden tehtäviin kuuluvat:

  • Kiertueen suunnittelu ja ideointi yhdessä hallituksen kanssa
  • Suunnitelmien toteuttaminen
  • Tilojen varaus
  • Aikataulujen laatiminen
  • Käytännön järjestelyt
  • Sidosryhmäyhteistyö
  • Kiertueen ilmeen suunnittelu
  • Kiertueen arviointi

Harjoittelun tehtävät sovitaan yhdessä harjoittelijan kanssa, jotta ne sopivat osaksi harjoittelijan opintoja ja osaamistasoa.

Työsuhde

Harjoittelun voi suorittaa etänä. Halutessaan harjoittelija voi työskennellä HUMAKOn toimistolla Helsingissä koronarajoitusten puitteissa. Harjoittelu on palkaton.

Hae tehtävää

Harjoittelijahaku on käynnissä 28.2.2021 asti. Harjoittelupaikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä. Lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen krista.maarajarvi@humako.net. Lisätiedot harjoittelusta sähköpostitse tai puhelimitse.

Krista Maarajärvi
Asiantuntija
Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKO
045 182 0404

Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta on Humakin opiskelijoiden oma järjestö, joka valvoo opiskelijoiden etua Humakissa, vaikuttaa korkeakouluopiskelijoiden liittyviin asioihin ja järjestää opiskelijoille erilaista toimintaa paikallisten tutoreiden ja jaostojen kautta. 

HUMAKO
HUMAKO on Humakin opiskelijoiden oma opiskelijakunta