Nainen istuu pöydän ääressä, jossa on tietokone ja pitää puhelinta kädessään.

Kesän vielä kuluessa muistuttelemme Humakissa jo opiskelevia ilmoittautumisesta tulevalle lukuvuodelle 2020-2021. Opiskelijan tulee ilmoittautua läsnä- tai poissaolevaksi viimeistään 31.7.2020.

Ennen syksyä 2020 tutkinto-opiskelijana aloittaneen opiskelijan tulee ilmoittautua lukuvuodelle ammattikorkeakoulun määrittämällä tavalla ja ajankohtana.

Tutkinto-opiskelijan on tehtävä ilmoittautuminen säilyttääkseen opinto-oikeutensa Humakissa ja välttääkseen maksullisen tutkinto-oikeuden palauttamismaksun 50 euroa (A 1440/2014) haettaessa takaisin opinto-oikeutta.

Opiskelijoita on tiedotettu ilmoittautumiskäytännöstä Pepissä

“Humakin opiskelijoita on ohjeistettu ilmoittautumiskäytännöstä opiskelijahallintojärjestelmä Pepissä muun muassa tiedotteilla (30.3. ja 10.7.)”, kertoo suunnittelija Karri Soppi Helsingin toimipisteestämme.

Vielä ilmoittautumattomille on lähetetty myös sähköpostia.

”Lähetin myös humak.fi -sähköposteihin muistutuksen lukuvuosi-ilmoittautumisesta heille, keiltä tieto puuttui. Pepin lisäksi myös Humakin sähköpostia on hyvä seurata säännöllisesti, jotta tärkeää tietoa ei jää saamatta”, Karri kertoo.

Olitpa päättyvän lukuvuoden aikana ollut läsnä- tai poissaoleva, koskee tulevalle lukuvuodelle ilmoittautuminen kaikkia tutkintoa vielä suorittavia opiskelijoitamme.

Muista ilmoittautua läsnäolevaksi tai poissaolevaksi siis viimeistään 31.7. kello 23:59. Jos laiminlyöt ilmoittautumisvelvollisuutesi, menetät opiskelu-oikeutesi.

Ilmoittautuminen tehdään Pepin Opiskelija-työpöydällä kohdassa Opinnot – Ilmoittautuminen. Lisätietoja ilmoittautumista saa Humakin wiki-sivustolta.

Opintotoimiston palveluajat heinäkuussa

Opintotoimistomme palvelee heinäkuussa maanantaista perjantaihin ajalla 1.7.-10.7. ja 27.7.-31.7.2020. Yhteydenoton voi tehdä sähköpostilla opintotoimisto@humak.fi ja puhelimitse numerossa 029 451 9253 kello 9-11.00.

Huomioithan, että Humakin opintotoimisto on suljettuna ajalla 13.7. – 24.7.

Aloittamisohjeita syksylle Tuudosta ja Uusien opiskelijoiden wikistä

Syksyn lukujärjestyksen löydät Tuudo-järjestelmästä (ohje Humakin wiki-sivustolla)

Latausohjeet Tuudoon löytyvät muun muassa klikkaamalla uutistamme Tuudosta:

Opiskelija lataa Tuudo puhelimeesi!

Lukuvuoden aloittamisohjeita löytyy myös Uusien opiskelijoiden ohjeesta wiki-sivustoltamme.

Hyvää loppukesää!