Info Humakin avoimen AMKin opinnoista ja ilmoittautumisesta

Harmaa lintu, jonka suusta tulee pisteitä.

Lukuvuoden 2022-2023 opintotarjonta on tutustuttavana Humakin verkkokaupassa. Ilmoittautuminen opintoihin alkoi 1.8.2022 klo 12.00.

Humakin avoin ammattikorkeakoulu tarjoaa yli 200 opintokokonaisuutta, kurssia ja polkuopintoja niin AMK- kuin ylempi AMK-tasoisista opinnoista. Jotta opintojen valitseminen ja ilmoittautuminen olisivat mahdollisimman helppoa, järjestimme maksuttoman infon verkossa.

Katso avoimen AMKin opintojen infotallenne

Humakin avoimen AMKin edustajat pitivät verkkoinfon perjantaina 29.7.2022 kello 14.00-15.00. Tilaisuuden alussa on yleisinfo-osio, joka tallennettiin katsottavaksi Humakin YouTube-kanavalle.

Infotilaisuudessa kerrotaan opinnoista, ilmoittautumisesta, opintomaksuista ja opintojen valitsemisesta sekä opintojen ohjauksesta.

Yhteisöpedagogin polkuopinnoista pidetään kaksi erillistä infotilaisuutta

Yhteisöpedagogin polkuopinnoista järjestetään kaksi koulutuksen omaa infotilaisuutta juuri yhteisöpedagogin polkuopinnoista kiinnostuneille. Päiväopintoina suoritettavasta ja lähiopetusta sisältävästä polusta kiinnostuneiden kannattaa osallistua erityisesti 24.8. pidettävään tilaisuuteen.

  • keskiviikko 24.8. klo 15-16, aihe: yhteisöpedagogin verkko- ja päiväpolut Zoom
  • perjantai 2.9. klo 15-16, aihe: yhteisöpedagogin verkkopolku Zoom

Tilaa avoimen AMKin uutiskirje

Haluatko tietoa avoimen AMK:n uutuuksista ja ajankohtaisista asioista? Tilaa maksuton uutiskirje tällä tilauslomakkeella.

Bannerikuva Avoimen AMKin myynnin aloituksesta 1.8.2022 kello 12, kuvituskuvana graafinen ihmishahmo istumassa jalat koukussa ja tietokone sylissä.

Avoimessa AMKissa on opetustarjontaa kaikista Humakin tutkinnoista; kulttuurituottaja (AMK, ylempi AMK), tulkki (AMK) ja yhteisöpedagogi (AMK, ylempi AMK). Opintoja on suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Opinnoista valtaosa suoritetaan itsenäisesti ja verkko-opintoina. Polkuopinnoissa on tarjolla niin verkko- kuin lähiopetusvaihtoehdot. Avoimen AMKin opintoihin ilmoittaudutaan ja ne maksetaan verkkokaupassamme.

Teksti: Marika Stam.

Julkaistu 20.72022. Edit, päivitetty ja lisätty videotallenteen linkki 4.8.2022