Jäitkö ilman opiskelupaikkaa? – Vietä vuosi polkuopiskellen avoimessa AMKissa

Suuri harmaa lintu lentää vauhdikkaasti.

Jos jäit ilman opiskelupaikkaa yhteisvalinnassa tai tavoitteenasi on tutkinto-opintoihin hakeminen, ovat avoimen AMKin polkuopinnot hyvä tapa viettää välivuosi opiskellen! Humakin avoimen AMKin polkuopintojen ilmoittautuminen on käynnissä verkkokaupassa vielä 19.8. saakka ja opinnoissa on vielä joitakin paikkoja jäljellä.

Polkuopinnot sopivat sinulle, jos tavoitteenasi ovat tutkinto-opinnot. Ne ovat erityisen hyödyllisiä sinulle, joka olet jäänyt ilman opiskelupaikkaa yhteishaussa ja haluat hyödyntää välivuoden opiskelemalla avoimessa AMKissa.

Suoritetut opinnot hyväksiluetaan täysimääräisinä tutkinto-opintoihin. Polkuopinnot suorittamalla voit valmistua samassa ajassa, kun suoraan tutkinto-opinnoissa aloittanut.

Lue lisää polkuopinnoista ja ilmoittaudu verkkokaupassamme!

Opiskelupaikkoja on vielä jäljellä seuraavissa syksyllä alkavissa polkuopinnoissamme – ilmoittaudu 19.8. mennessä

Lähiopetuksena suoritettaviin polkuopintoihin ja Tulkki (AMK), monimuoto-opintoihin tulee ilmoittautua 19.8. mennessä.
Tilanne aamulla ma 16.8.:

(Vapaiden paikkojen määrä on tilanne 16.8.2021)

Joustava ilmoittautuminen ja aloitus on mahdollinen verkkomuotoisissa polkuopinnoissa

Yhteisöpedagogi AMK ja Kulttuurituottaja AMK -polkuopintoihin, jotka suoritetaan kokonaan verkko-opintoina, voi ilmoittautua joustavasti ilmoittautumisajan päättymiseen 22.5.2022 asti tai niin kauan, kun opinnoissa riittää paikkoja. Nämä polkuopinnot voit aloittaa myös kesken lukuvuoden.

Lue lisää ja ilmoittaudu:

Muista myös muu Humakin avoimen AMKin tarjonta

Mikäli polkuopinnot tuntuvat liian laajoilta, et tavoittele tutkinto-opiskelupaikkaa tai ehdit suorittaa vain yksittäisiä kursseja tai osaamiskokonaisuuksia, voit valita opintoja laajasta avoimen AMKin tarjonnastamme omien tarpeittesi mukaan.

Tarjonta opintokuvauksineen, ilmoittautuminen, hinnat alennusryhmineet ja opintomaksujen suorittaminen tapahtuvat verkkokaupassamme.

Avoin AMK: Kurkistuskurssit, osaamiskokonaisuudett, kieliopinnot, polkuopinnot, ylempi amk ja AMK.

Teksti: Hilla Mäkelä, toim. Marika Stam.