Syksyn yhteishaun eteneminen Kulttuurituottaja (ylempi AMK) -tutkintoon

Yhteishaku Kulttuurituottaja (ylempi AMK) -tutkintoon on käynnissä 16.9.2020 kello 15.00 asti. Tutkinnon laajuus on 60 op ja opintojen suoritusaika on vuosi. Opinnot tehdään monimuotoisesti ja hyödyntäen vahvasti opetusteknologiaa.

Tammikuussa 2021 alkavat opinnot on suunniteltu suoritettavaksi verkkopainotteisesti. Lähitapaamisia ja webinaareja järjestetään 2-3 pv / kuukausi, mutta opinnot on mahdollista suorittaa pääasiassa verkossa. Unohtamatta kuitenkaan opetusryhmän verkostoitumista ja tieto-taidon jakamista.

Uusia tuulia tutkinnossa

Uutta tutkinnossa ovat verkkomahdollisuuden lisäksi yrittäjyysopinnot, kehittyvän opetusteknologian hyödyntäminen ja päivitetty työelämäosaaminen. Opiskelijan on mahdollista vahvistaa omaa yrittäjyyttään Humakin luovien alojen yrityspalvelun Creven kanssa.

Opiskelija voi valita monialaisista, yhteisistä opinnoista juuri omaa ammatillista asiantuntijuuttaan tukevia osioita.

Ryhmän kokoa on kasvatettu 25 opiskelijaan.

Kuinka hakea opintoihin?

Hakulomake täytetään hakuaikana www.opintopolku.fi -hakuportaalissa. Tee ja tallenna myös hakuun liittyvä ennakkotehtävä hakuajan päättymiseen (16.9. kello 15.00) mennessä.

Kenelle opinnot on suunnattu?

Tutkinto on tarkoitettu Kulttuurituottaja (AMK) tai kulturproducent (YHS), tai muun soveltuvan korkeakoulututkinnon suorittaneille. Myös tutkintoja vastaavat ulkomaiset tutkinnot hyväksytään.

Hakukelpoisuuden voi edellä mainittujen tutkintojen lisäksi saada myös vanhanmuotoisella opistoasteen tai ammatillisen korkea-asteen tutkinnolla.

Lisäksi vaaditaan vähintään kahden vuoden työkokemus kulttuurialan tai sen lähialan tehtävistä korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen.

Haun eteneminen ja muistettavaa

Korkeakoulujen yhteishaku alkaa 2.9. (kello 8.00) ja päättyy 16.9.2020 (kello 15.00).

Toimita 23.9.2020 klo 15.00 mennessä hakulomakkeella pyydetyt liitteet, tutkinto- ja työtodistukset, Opintopolun hakulomakkeella.

Ennakkotehtävä tulee palauttaa sähköisesti 20.9.2020 klo 23.59 mennessä (palautusaikaa jatkettu, alun perin 16.9.) Tehtävä julkaistaan haun alkaessa.

Haastattelut järjestetään hakukelpoisille ja ennakkotehtävän hyväksytysti suorittaneille hakijoille 16.-18.11.2020. Haastattelu on hakijalle yksipäiväinen ja se kestää n. 20 min / hakija. Kutsut etäyhteydellä suoritettavaan haastatteluun lähetetään sähköpostitse aikaisintaan 6.11.2020.

Haastattelussa mitataan hakijan ammatillisen kentän tuntemusta ja soveltuvuutta kulttuurituotannon asiantuntijatehtäviin valmentavaan koulutukseen.

Ohjeita ja neuvoja

Hakuneuvontaa saat Humakin hakijapalveluilta, hakijapalvelut(at)humak.fi tai puhelin 029 451 9300.

Opinnoista voit kysyä lisää lehtori Pekka Vartiaiselta, pekka.vartiainen(at)humak.fi tai puhelin 0400 349 234.

Muu Humakin tutkintokoulutus on mukana kevään 2021 ensimmäisessä ja toisessa yhteishaussa.

Hae ja lue tarkemmat valintaperusteet

Klikkaa bannerista hakulomakkeelle ja hakuohjeisiin opintopolku.fi-palvelussa:

Kulttuurituottaja (YAMK) – Maisteritasoinen asiantuntijakoulutuksemme uudistui