Kehittämisjohtaja haussa rakentamaan kasvusuunnassa etenevää tulevaisuuden Humakia – hae 20.3.2023 mennessä

Kiikarit, joiden sisällä on silmät.

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme Humakiin kehittämisjohtajaa, vuorovaikutuksellista ja asiantuntevaa osaajaa. Vastuullinen ja laaja-alainen rooli on Humakille tärkeä koulutusorganisaation tulevaisuuden rakentamisessa. Kehittämisjohtajan tehtävän rekrytointi toteutetaan ulkoisen yhteistyökumppanin avulla. Hakemus tulee jättää 20.3.2023 mennessä, ohjeet löydtä tästä uutisesta.

Kehittämisjohtajan tehtävä on uusi, joten pääset muovaamaan ja kehittämään myös omaa toimenkuvaasi samalla, kun otat kokonaisvastuun kehittämispalveluistamme.

Strategiatyön toimeenpanijaksi ja koordinoimaan kehittämishankkeita

Keskeisimpiin tehtäviisi kuuluvat ammattikorkeakoulun strategiatyön toimeenpano ja siihen liittyvien sisäisten kehittämishankkeiden koordinointi. Lähivuosien työn painopiste on avoimen ammattikorkeakoulun, täydennyskoulutuksen sekä ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon kehittämisessä myös kansainvälisissä toimintaympäristöissä.

Toimit esihenkilönä pienelle tiimille, olet johtoryhmän jäsen ja raportoit rehtori/toimitusjohtajalle.

Kaksi graafista hahmoa uutisen kuvituskuvana, joista toinen kampeaa toista seinän yli. Kiipeävän hahmon toinen käsi ja pää ovat jo seinän yläreunan yläpuolella ja toinen jalka nostajan kädessä sekä toinen jalka nojaa tukea seinästä. Graafisia piirroshahmoja jotka ihmishahmon muotoisia, mutta hahmot eivät personoidu mihinkään sukupuoleksi. Kuva pelkistetty ja harmaasävyinen.
Kuvituskuva: friends-g536af6a1c_1920, Peggy und Marco Lachmann-Anke, pixabay.com.

Vuorovaikutustaitoa ja kokemusta omaava kyky Helsinkiin

Tähän tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme muun muassa:

  • kokemusta ja näyttöjä korkeakoulupalveluiden tai muun soveltuvan organisaation vaativista kehittämistehtävistä
  • kyvykkyyttä strategiseen ajatteluun ja kokemusta strategian toimeenpanosta
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja, itsensä johtamisen taitoja sekä energistä ja positiivista asennetta
  • muutostilanteiden hallintakykyä ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa
  • ensisijaisesti jatkotutkintoa ja soveltuvaa muuta koulutustaustaa
  • erinomaisia suomen kielen suullisia ja kirjallisia taitoja sekä valmiutta työskennellä myös kansainvälisessä ympäristössä

Tehtävän sijoituspaikka on Helsingin kampuksellamme. Työsuhteen ehdoissa noudatetaan Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimusta ja 6 kuukauden koeaikaa.

Kehittämisjohtajan tehtävässä sovelletaan sopimuspalkkaa, joka määräytyy tehtävän vaativuuden ja tehtävässä menestymisen edellyttämän kokemuksen mukaan. Voit esittää myös oman palkkatoiveesi.

Tehtävä täytetään 1.6.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hae merkitykselliseen ja arvopohjaiseen yhteisöön 20.3.2023 mennessä

Kiinnostaako sinua työskentely vahvasti merkityksellisessä ja arvopohjaisessa työyhteisössä?

Mikäli koet kehittämisjohtajan tehtävän vastaavan tulevaisuuden työelämätavoitteitasi, lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen viimeistään 20.3.2023 osoitteessa www.mercuriurval.fi  (linkki ulkoisille sivuille) viitteellä FI-17470. Työpaikkailmoitus on luettavissa myös Oikotie.fi -osoitteessa (linkki ulkoisille sivuille).

Kerromme tarvittaessa lisää toimesta

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Jari Stenvall, puh. 050 596 5366 ja Humakin rehtori/toimitusjohtaja Jukka Määttä, puh. 020 7621 249, parhaiten tavoitettavissa tiistaina 7.3. klo 9-12, maanantaina 13.3. klo 13-16 ja torstaina 16.3. klo 13-16, tai jukka.maatta@humak.fi.

Teksti "Avoin työpaikka" ja sen alla "lue lisää"-painike. Oikealla Humakin logo ja piirroskuva kukista.