Kauniaisten kampuksen tietokoneluokka Liittyviä tiedostoja

Liittyvää sisältöä

Linkkejä:

Avoin amk ilmoittaiutuminen

Humakin avoimen ammattikorkeakoulun kevään kurssitarjonta on julkistettu tänään. Avoimen ammattikorkeakoulun kurssit ovat avoimia kaikille iästä tai koulutustaustasta riippumatta. Kurssitt ovat samoja, joita tutkintoon johtavaan koulutukseen osallistuvat monimuoto- tai päiväopiskelijamme opiskelevat. Moni avoimessa ammattikorkeakoulussa ns. opintopolun suorittanut onkin riittävän määrän opintoja suoritettuaan hakeutunut opiskelemaan Humakiin.

Kurssitarjonnassa mm. markkinointia, lakitietoutta ja pedagogista osaamista

Kevään 2015 avoimen ammattikorkeakoulun tarjonnasta löytyy monia kulttuurituotantoon sekä järjestö ja nuorisotyöhän liittyviä kurssejamme. Paikkoja on rajoitetusti tarjolla ja kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Pääsykoetta tai muuta valintaa ei avoimiin ammattikorkeakouluopintoihin ole. Kursssien suorittaminen on edullista. Yhden opintopisteen hinta on ainoastaan 10 euroa.

Keväällä 2015 on haettavissa seuraavia kursseja: markkinointi, yrittäjyys, kansalaistoiminnan perusteet, tuottajan lakitieto, talouden toimintamekanismit ja pedagoginen osaaminen. Lisäksi tulkkausalalla järjestetään viittomakielen koulutusta. Tarkemmat tiedot kursseista ja niihin ilmoittautumisesta alla. Kurssien sisällöistä ja oppimistavoitteista voit lukea tarkemmin opinto-oppaastamme (lue opinto-oppaan alusta ohje, kuinka löydät haluamasi tiedon sieltä nopeasti).

Ilmoittautuminen kursseille päättyy 24.4.2015.

Lisätietoja ja linkki ilmoittautumiseen.