Turun yhteisöpedagogiopiskelijat tempaisivat sissimarkkinoinnilla Liittyviä tiedostoja

Liittyvää sisältöä

Linkkejä:

Hakulomake on täällä

Korkeakoulujen yhteishaku alkaa keskiviikkona 16.3. Humanistisen ammattikorkeakoulun (Humak) Turun alueyksikön yhteisöpedagogiopiskelijat tempaisivat Hansakorttelissa korkeakoulujenyhteishaun aattona. He halusivat kertoa kaikille turkulaisille, kuinka kivaa ja tarpeellista on opiskella yhteisöpedagogiksi.

Opiskelijat antoivat halauksia ja leikittivät turkulaisia Hansakorttelissa ti 15.3. klo 14-15. Näin he halusivat tuoda esiin yhteisöpedagogitutkintoa ja kertoa keskiviikkona 16.3. alkavasta korkeakoulujen yhteishausta. Yhteishaku on käynnissä 16.3. – 6.4.

Yhteishaku on alkanut!
Turun yhteisöpedagogiopiskelijiden sissitempaus yhteishaun aattona

Yhteisöpedagogiopiskelija Sylvia Peltoniemen sanoin: ”Maailma tarvitsee enemmän yhteisöllisyyttä ja siksi me opiskelemme yhteisöpedagogeiksi”.

Esimerkki työelämäprojektista

“Humakissa opiskellaan tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa ja opiskelumuotona ovat erilaiset työelämäprojektit. Tämäkin tempaus on osa työelämäprojektia, jossa opiskelijat harjoittelevat viestin esiintuomista eri keinoin”.

Humakissa alkavat syksyllä yhteisöpedagogiopintojen lisäksi kulttuurituottaja- ja tulkkiopinnot. Lisää tietoa Humakista ja yhteishausta löytyy osoitteesta: https://www.humak.fi/opiskelijaksi/

Älä enää murehdi vaan hae humakiin! https://www.humak.fi/

 

Humak on yhteiskunnallinen ammattikorkeakoulu, jonka opiskelualat kouluttavat yhteisöllisiin ja ihmisläheisiin ammatteihin. Keskeistä Humakin toiminnassa on toimialojen kehittäminen kiinteässä yhteistyössä työelämäkumppanien kanssa. Humak toimii Suomessa neljällä paikkakunnalla: Turussa, pääkaupunkiseudulla, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Turussa voi opiskella yhteisöpedagogiksi ja kulttuurituottajaksi. Lisää tietoa: www.humak.fi