Liikkuvien yritysten tarpeisiin Coworking Travel Pass Liittyviä tiedostoja

Liittyvää sisältöä

Linkkejä:

Tästä verkkokauppaan!

Humak Creve niputti kiinnostavimmat yhteisölliset työtilat Coworking Travel Passiksi – Helsingin Kaisaniemessä toimivan Hub13:n sekä Turun kärkikohteiden Werstaan ja Logomon mobiilijäsenyydet saa käyttöön jatkossa yhdellä kuukausimaksulla

Yritysten vaihtuvat tilatarpeet ja liikkuvuus kaupunkien välillä oli lähtökohtana viime syksyllä syntyneelle ajatukselle joustavasta tilatuotteesta. Luovien alojen yrityspalvelu Humak Crevessä tunnistettiin ongelmat ja haluttiin vastata uuteen työntekemisen tapaan. Ensivaiheessa syntyi tuote, joka yhdistää sekä Turun että Helsingin kiinnostavimmat yhteisölliset työtilat nk. coworking-tilat saman kuukausihinnan alle

—Pendelöinti ja vaihtuvat tilatarpeet ovat yritysten arkea. Välttämättä ei edes haaveilla pysyvästä toimistosta vaan työympäristöä, -yhteisöä ja yrityskontakteja haetaan erilaisista työ- ja verkostoitumistiloista, juuri näistä coworking-tiloista, sanoo Humak Crevessä tuotteen kehittämisestä vastannut Leena Janhila.

Aloitus Turussa ja Helsingissä

Ideasta innostuivat Turun kärkikohteet Logomo Oy:n toimitusjohtaja Päivi Rytsä ja Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja Mikko Lehtinen. Teknologiakiinteistöjen toimistomaailma Werstas avattiin Kupittaalle marraskuussa. Logomossa yhteisölliset työtilat mobiilijäsenyyksillä ovat olleet saatavilla 2013 vuodesta lähtien Logomo Byråssa.

Logomo Turussa on ollut yhteisöllisen työtilan edelläkävijä

Tilapassiin saatiin mukaan myös Helsingin Kaisaniemessä toimiva Hub13, jossa yritysten liikkuvuus oli myös tunnistettu. Hub13:n Ola Sundell ja operatiivisesta toiminnasta vastaava Markku Hohtari ovatkin aktiivisesti osallistuneet tuotteen kehittämiseen ja jatkoajatuksiakin on jo. Idean toteutumista edisti se, että jokaisella mukaan lähteneellä kohteella oli jo olemassa oma kuukausihinnoiteltu mobiilijäsenyystuote.

Verkoston laajennus suunnitteilla

Näillä mukana olevilla toimijoillamme on myös hyviä kontakteja ja ideoita eri kaupungeissa avautuviin coworking-tiloihin ja tarkoituksenamme onkin laajentaa kohdeverkostoa eri kaupunkeihin. Ensimmäisenä mielessäni on neuvotella mukaan vastaavia kohteita Tallinnasta, Tampereelta ja Oulusta. Jyväskylästä ja Poristakin on tullut jo kyselyjä, mikä osoittaa osaltaan että tätä tuotetta on kaivattu”, iloitsee Janhila.

Coworking Travel Pass on ensimmäinen eri kohteita yhdistävä tuote, mutta samalla tiettävästi myös ainoa työtiloihin kohdistuva verkkokauppatuote Suomessa.

Passin saa käyttöönsä saman tien verkkokaupasta ja sen voi tilata vaikka vain yhdeksi kuukaudeksi. Helppous on tässä kaiken perusta. Passi on myös yrityskohtainen eli kuka tahansa yrityksen työntekijöistä voi sitä käyttää. Olemme halunneet tehdä tästä mahdollisimman hyvän tuotteen”, Janhila lisää.

Coworking Travel Pass on myynnissä Humakin verkkokaupassa
www.humak.fi/kauppa/yrityspalvelut/coworking-travel-pass/.

Passi on yrityskohtainen ja hinta on 159€/kk (alv 0%).

Lisätietoja:

Leena Janhila, Humak Creve
p. 020 7621 397
leena.janhila@humak.fi