Luovien alojen tilaisuuksia, oppimismahdollisuuksia ja verkostoja Humakissa

Humakin kulttuurituotannon vahvuusalan hankkeissa tapahtuu eri puolilla Suomea. Kokosimme yhteen ajankohtaisia koulutuksia, tapahtumia ja verkostoitumistilaisuuksia luovien alojen toimijoille.

 

Lookout – Oppia oman osaamisen tuotteistamiseen Jyväskylässä

Lookout -hankkeen logot ja rahoittajat: Gradia, Humak, Jamk, Jyväskylän Yliopisto, ESR ja Vipuvoimaa EU:lta.

Kaipaatko apua ja sparrausta oman osaamisen tunnistamiseen ja tuotteistamiseen? Lookout-hankkeessa avataan kulttuurialalta valmistuneille uusia urapolkumahdollisuuksia aloilta, jotka eivät vastavalmistuneille heti tule edes mieleen. Syksyn Lookout-valmennuspäivät antavat oppia osaamisen sanallistamiseen, työnhakudokumenttien tekemiseen ja työnäytteiden tuottamiseen.

Lookout tarjoaa uusia monialaisia yritys- ja osaajaverkostoja, joiden kanssa sinulla on mahdollisuus työskennellä ja löytää työllistymismahdollisuuksia myös taide- ja kulttuurikentän ulkopuolelta esim. matkailualalta. Koulutusten lähitapaamiset ovat Jyväskylässä Yritystehtaalla. Helpoin tapa saada tietoa tulevista koulutuksesta on seurata hankkeen Instagramia ja/tai Facebook-sivua (@lookouthanke).

Lisätietoja valmennuksista Lookout-hankkeen verkkosivuilta  ja lehtori Sanna Pekkiseltä (etunimi.sukunimi@humak.fi)

 

Digimagia – Perehdy palvelumuotoiluun ja digitaalisiin palveluihin

Digimagia hankkeen valmennukset: A) Digimagia-introt, B) Digimagia-treenit, C) Digimagia-hautomot ja D) Digimagia-valmennus.

Mikäli haluat oppia palvelumuotoilua ja sinua kiinnostavat digitaaliset palvelut, tervetuloa maksuttomiin Digimagia-koulutuksiin. Digimagia-kursseilla valmennetaan taide- ja kulttuurialan osaajia kehittämään omaa toimintaansa palvelumuotoilun ja digitaalisuuden avulla.

Voit oppia esimerkiksi verkkokaupan perustamisesta, livestreamauksesta, verkkokoulutusten järjestämisestä, digitaalisesta julkaisemisesta sekä verkkotapahtumien tai digitaalisten taideteosten tuottamisesta. Voit hyödyntää koulutuksia juuri oman digitaalisen palvelun kehittämiseen.

Maksuttomat Digimagia-valmennuskurssit järjestetään 27.9.-20.12.2022 ja ehdit vielä hyvin mukaan. Tutustu koulutuksiin ja ilmoittaudu koulutuksen verkkosivuilla.

Okulaari – punoo yhteen luovien alojen ammattilaisverkoston Varsinais-Suomessa

Okulaari-logo, Humak, Turku AMK ja ESR ja Vipuvoimaa EU:lta.

Okulaarin Luovat verkostot -tapahtumasarja on luotu luovien alojen ja kulttuurituotannon alumneille. Okulaari tarjoaa mahdollisuuden monialaiseen verkostoitumiseen sekä koulutusta muun muassa oman osaamisen tunnistamiseen, sanallistamiseen ja esittämiseen, tuotteistamiseen, hinnoitteluun sekä yrittäjyysosaamiseen.

Verkoston syksyn tilausuudet järjestetään Turussa Kupittaalla yhteistyökumppanimme Turun AMK:n EduCity-kampuksella. Kaikki tilaisuudet ovat maksuttomia ja voit valita vapaasti, mihin niistä haluatko osallistua niihin kaikkiin vaiko poimia sieltä kiinnostavimmat.

Syksyn ohjelma- ja ilmaiset koulutukset