Luovien alojen yrityspalvelu Creven mobiilisovellus on julkaistu!

Henkilön kädessä on puhelin, jossa näkyy Creve-appin aloitusnäkymä.

Uusi Creven mobiilisovellus tarjoaa sinulle suoran ja helpon väylän Creven palvelujen äärelle. Voit seurata mm. uutisia, tapahtumakutsuja, blogia ja tutustua tarjolla oleviin kursseihin sekä osallistua Creven Zoom-videokanavalle. Sovelluksella voit myös lähettää suoraa palautetta. Sovellus on suunnattu erityisesti luovan alan yrittäjille sekä yrityspalvelutoimijoille.

Creven mobiilisovelluksen ensimmäiseen käyttöversioon on koottu osa Creven tarjoamista palveluista helposti löydettävään ja käytettävään muotoon. Sovelluksen tavoitteena on helpottaa luovan alan toimijoita löytämään olemassa olevia palveluita, saamaan tietoa kiinnostuvista tapahtumista sekä verkostoitumaan kaltaistensa kanssa. Esimerkiksi Creven tuottamat yritystoimintaa käsittelevät tietoiskuvideot ja erilaiset hubitapahtumat ovat nopeasti saatavilla käyttöliittymän kautta.

Creven mobiilisovellus tarjoaa vertaistukea ja kohtaamisia

Tärkeimpänä ominaisuutena sovelluksessa on kaikille avoin Creve Zoom-kokoushuone. Virtuaalisessa kokoushuoneessa toteutuu muiden muassa joka perjantaiset ryhmäneuvonnat sekä muut verkkotilaisuudet. Kokoushuoneen tulevana ajatuksena on kuitenkin toimia myös luovan alan toimijoiden kohtauspaikkana, joka on aina auki.

Tavoitteena on rakentaa valtakunnallisen asiantuntija- ja neuvojaverkoston kanssa kalenteri, jonka perusteella eri alueiden osaajia on mahdollista tavata vapaissa kohtaamisissa. Creve Zoom kulkee taskussa ja osallistuminen on helppoa ja vaivatonta missä ja milloin tahansa. Päämääränä on, että osallistuminen tilaisuuksiin ei enää tarkoita linnoittautumista kotiin näyttöpäätteen äärelle, vaan mukana olo on mahdollista vaikkapa metsässä kävellessä tai linja-autolla matkustaessa.

Creve-infograafi-1

Käyttäjien palaute on tervetullutta

Mobiiliapplikaation tuotantoprosessi ensikertalaiselle on varsin kiintoisa tutkimusmatka. Tuotanto tässä tapauksessa tarkoittaa kokonaisuuden suunnittelua ja käyttöliittymän sekä tarvittavien ominaisuuksien hahmottamista asiantuntijan avustuksella, varsinaisesta rakentamistyöstä luonnollisesti vastaavat ammattilaiset.

Käyttäjän näkökulmasta tulee harvoin ajateltua mitä kaikkea taustatyössä tulee ottaa huomioon. Mikä saa käyttäjän lataamaan sovelluksen? Tarjoaako Creven mobiilisovellus todellista lisäarvoa? Onko käyttäjäkokemus miellyttävä ja vastataanko oikeisiin tarpeisiin?

Monet näistä kohdista vahvistuvat ja varmistuvat vasta tulevaisuudessa ja käyttäjien kokemukset ja palautteet ovat meille arvokkaita. Ensimmäisen version käyttökokemuksista tullaan keräämään palautetta ja applikaatiota on tarkoitus kehittää esille nousevien tarpeiden ja havaintojen perusteella.

Teksti: Benny Majabacka, lehtori.

Lataa sovellus!

Creven mobiilisovellus on ilmaiseksi ladattavissa Google Play Storesta tai AppStoresta. Klikkaa ikonia ja pääset suoraan sovelluskauppaan.
Lataa Creven mobiilisovellus Google Play verkkokaupasta. Kuva on linkki.Lataa Creven mobiilisovellus ilmaiseksi AppStoresta. Kuva on linkki.