Humanistinen ammattikorkeakoulu osallistuu kevään 2018 yhteishakuun entistä monipuolisemmilla toteutuksilla. Opiskelijat voivat valita perinteisen lähiopetuksen lisäksi erilaisia monimuotototeutuksia valmennusryhmistä puhtaaseen verkkototeutukseen.  Uutta on myös se, että kulttuurituotannon monimuotototeutuksen valintakoe pidetään verkossa.

Haussa on ensimmäinen englanniksi toteutettava seikkailukasvatuksen yhteisöpedagogikoulutus.

Verkko-opintojen määrän kasvun ansiosta opintojen saavutettavuus paranee. Vaikka moni hakukohde on kohdistettu Helsinkiin, opinnot on digikampuksen ja alueellisten valmennusryhmien ansiosta mahdollista suorittaa eri puolilla Suomea.

Päivätoteutukset yhteisöpedagogi (AMK) -koulutuksesta alkavat Jyväskylässä, Kuopiossa, Nurmijärvellä ja Turussa. Kulttuurituottaja (AMK) -päiväkoulutus on haussa Jyväskylässä ja Turussa, ja tulkki (AMK) Helsingissä ja Kuopiossa.

Yhteisöpedagogikoulutuksessa uusia vaihtoehtoja

Syksyllä alkavissa monimuoto-opinnoissa yhteisöpedagogi (AMK) -tutkinto on mahdollista suorittaa pääosin työn ohessa. Lähitapaamisia on noin kerran kuukaudessa ja opinnot suoritetaan pääosin verkkomuotoisina.

Työyhteisön kehittäjäkoulutus, yhteisöpedagogi (AMK) tarjoaa työelämässä toimineille  HR-ammattilaisille sopivan koulutusvaihtoehdon.

Tradenomit (AMK) voivat nyt hakea Humakin maisteritasoiseen huippukoulutukseen yhteisöpedagogi (ylempi AMK). Koulutus on suunnattu kokeneille ammattilaisille, jotka haluavat parantaa kehittämistaitojaan erityisesti yhteisöjen kehittäjinä.

 

Kulttuurituotanto: uutuutena verkkomuotoinen valintakoe monimuotokoulutuksessa

Kulttuurituotannon verkkototeutus hyödyntää Humakin kehittyvää digikampusta. Tämä mahdollistaa entistä paremmin opiskelun erilaisissa elämäntilanteissa.

Uutena tuodaan myös kulttuurituotannon monimuotototeutuksen täysin verkkomuotoinen valintakoe verkossa suoritettavine valintakoekursseineen.

Tulkkikoulutus: paluu Valkeaan taloon ja kaksi erilaista profiilia

Tulkkikoulutus palasi pääkaupunkiseudulla tuttuun Valkeaan taloon Helsinkiin. Kuopiossa koulutustarjonta monipuolistui uudella tulkkikoulutuksen profiililla. Tästä johtuen tulkkikoulutuksen hakukohdevalinnat vaikuttavat siihen, millaiseen ammattiin opiskelija voi valmistua.

Lisäksi hakijan kannalta uutta on se, että Humak ja Diak eivät tulkkikoulutuksen päivätoteutuksessa ole enää valintakoeyhteistyössä. Etukäteistehtävä ja valintakoe tehdään ammattikorkeakoulukohtaisesti.

Monta kanavaa tiedonsaantiin

Jos et siis löydä vastauksia kysymyksiisi verkkosivuiltamme tai opintopolusta, voit Humakiin olla yhteydessä monella eri tapaa, osin ihan reaaliaikaisestikin. Yhteishaun aikana 14.-28.3.2018 Humakin hakijapalvelut puhelinpalvelu on avoinna pääsääntöisesti klo 9-11 ja 13-15. Huomioithan, että emme käytä puhelimen vastaajapalvelua. Hakijapalveluihin voit lähettää myös sähköpostia hakijapalvelut@humak.fi ja vastaamme sähköposteihin aina kun mahdollista arkipäivien aikana. Myös verkkosivujemme chat vastaa opintoja koskeviin kysymyksiin.