Humak Turku monimuotoryhmä on melkein aikuisia

Jo legendaarisiksi muodostuneet Valtakunnalliset nuorisotyöpäivät, Nuori 2019, järjestetään Turun Logomossa 27.-28.3.2019. Päivät tarjoavat nuorisoalan toimijoille runsaan ohjelman ajankohtaisista ja alan kehitystä tukevista aiheista. Tapahtuman tuotannosta vastaa Allianssi ja Humak näkyy tapahtumassa niin yhteistyötahona kuin omalla näyttelyosastollaan. Tapahtuma toimii kohtauspaikkana myös Humakin alumneille. Humakin ständillä saa tietoa myös Humakin koulutuksista.

Kaksipäiväisen ohjelman tavoitteena on tehdä nuorisoalasta entistä osaavampi, yhtenäisempi ja vaikuttavampi. Luvassa on rautainen annos mm. osaamisen kehittämistä, vahvempaa verkottumista sekä vertaisoppimista.

Humakin ständi toimii kohtauspaikkana alumneille

Nuori 2019 –tapahtumaan on tulossa paljon Humakista valmistuneita. Alumneilla on mahtava tilaisuus tavata muita humakilaisia ja osallistua Humakin osaston monipuoliseen tapahtumiin.

Tapaa alumni ja laita kokemukset kiertoon: Pääset tapaamaan eri työyhteisöissä toimivia Humakin alumneja erityisesti 27.3.2019, alustavan aikataulun mukaan kello 10.00-17.00 välillä.

Humakilaiset kartalla, keitä ja missä olemme: Tuothan mukanasi myös käyntikorttisi tai yhteystietosi kiinniteltäväksi karttaseinään. Osasto tarjoaa hienon mahdollisuuden verkostoitumiseen ja alalla toimivien yhteistyökumppanien kartoittamiseen. Tee siis kartan kautta näkyväksi itsesi ja toiminta-alueesi.

Hae alumnipinssi: Jaamme Humakista valmistuneille uutuuttaan kiiltäviä alumnipinssejä kiinnitettäväksi paitaan tai laukkuun.

Tule vaikuttamaan alalle hakeutumiseen: Tarjoamme osastolla tilaisuuden osallistua uusien kollegojen, humakilaisten, rekrytointiin alalle. Kerro ständillä videoterveisiä hakijoille, uratarinasi ja halutessasi voit valokuvauttaa itsesi ja alumnikaverisi.

Jatkokoulutusta ja Humakin historiaa

Ständillämme katsotaan myös niin eteen- kuin taaksepäin. Koulutuksesta kiinnostuneet pääsevat kysymään niin AMK- kuin YAMK-opinnoista sekä avoimen ammattikorkeakoulun tarjonnasta.

Oppiminen jatkuu aina: Koko kaksipäiväisen tapahtuman aikana voit kysyää Humakin jatko- ja lisäkoulutusmahdollisuuksista esimerkiksi kevään yhteishakua ajatellen 20.3.-3.4.2019. Osastolla on tietoa myös laajasta avoimen AMK:n tarjonnasta.

Humak täytti 20-vuotta: Humak täytti juuri 20-vuotta. Humakin tarinaa esittelemme kirjana. Olemme varanneet tutustuttavaksi painetun juhlajulkaisun, jossa muistellaan ammattikorkeakoulun historiaa ja kehitystä. Julkaisussa on paljon myös Nuori 2019 –tapahtuman teemoihin liittyviä aiheita ja muistoja.

Humakin ständillä on päivystys koko tapahtuman ajan 27.-28.3.2019.

Lisätietoja:

https://www.alli.fi/palvelut/nuori2019-valtakunnalliset-nuorisotyopaivat
https://www.alli.fi/

Allianssi on nuorisoalan kattojärjestö, joka edistää nuorten hyvinvointia ja yhdistää kaikki nuorisoalan toimijat. Nuori 2019 -tapahtumaan odotetaan noin 1500 nuorisotyöalan kävijää.