Opiskelija ja kumppani, työ- ja harjoittelupaikat ilmoitetaan ja näkyvät Tuudossa!

Career.humak.fi palvelun etusivu, jossa työelämän edustajia innostetaan jättämään ilmoitus Humakin opiskelijoille.

Jatkossa Humakin opiskelijalla on lisää syitä ladata Tuudo-appi puhelimeensa. Humakin työelämäkumppaneiden työ- ja harjoittelupaikkailmoitukset ja muut opiskelijaprojektit siirtyvät Pepin yleiseltä työpöydältä Tuudoon 1.3.2021 alkaen. Löydät Humakin työkaikat klikkaamalla Tuudon valikosta ”Työ ja harjoittelu” linkkiä ja valitsemalla sieltä Humakin työpaikkailmoitukset.

Työpaikat jättävät ilmoituksen osoitteessa https://jobs.humak.fi. Tarkemmat ohjeet ilmoituksen jättämiseen löydät uutiskuvan alapuolelta.

Opiskelijat ja henkilöstö voivat selata työpaikkailmoituksia Tuudon lisäksi career.humak.fi:ssä

Opiskelijat ja henkilöstö voivat selata työpaikkoja myös osoitteessa career.humak.fi -verkkopalvelussa applikaation lisäksi, mutta tarvitset verkkopalveluun kirjautumiseen Humakin käyttäjätunnukset. Nopeimmin näet ne Tuudossa.

Yleisen työpöydän työpaikkailmoitukset poistuvat samalla käytöstä. Tästä päivästä alkaen työpaikkoja ei enää lisätä Peppiin. Tuudoon siirtyvät kaikki vanhat, voimassaolevat harjoittelu- ja työpaikkailmoitukset, joten ei hätää vaikka et olisi niitä ehtinyt vielä lukea Pepistä.

Tuudoon lisätään lähiaikoina myös nostot Hoodlen opintojaksojen tiedotteista, joten mobiilipalvelu palvelee opiskelijoita jatkossa entistä monipuolisemmin. Tuudosta löytyy myös sähköinen opiskelijatunniste, jolla opiskelija saa VR:n ja Matkahuollon alennukset sekä Kelan ateriatuen. Tuudosta löytyvä opiskelijatunniste ei ole opiskelijakunta HUMAKOn jäsenkortti eikä sillä saa Slice-etuja eli useita satoja paikallisia ja valtakunnallisia opiskelija-alennuksia.

Oranssi tausta, teksti "”Opiskelijoille suunnatut työ- ja harjoittelupaikat siirtyvät Tuudoon.". Oikealla piirretty hahmo, joka tanssii.
Opiskelijoille suunnatut työ- ja harjoittelupaikat siirtyvät Tuudoon. Työelämäkumppanit täyttävät jatkossa ilmoituksen itse palveluun osoitteessa https://jobs.humak.fi/.

Työpaikat luovat ilmoituksen osoitteessa jobs.humak.fi

Ilmoitusten jättäminen Humakin opiskelijoille on ilmainen palvelu, jonka Humak tarjoaa työpaikoille. Tuudon kautta voit tarjota työ- ja harjoittelupaikkoja, opinnäytetyöprojekteja ja muita opinnollistettavia tehtäviä Humakin opiskelijoille. Palvelu löytyy osoitteessa https://jobs.humak.fi.

Humakissa opiskellaan nuorisotyötä, järjestötyötä, seikkailukasvatusta, työyhteisöjen kehittämistä, kulttuurituotantoa ja projektinhallintaa, viitottujen kielten tulkkausta sekä puhevammaisten tulkkausta ja kommunikaation ohjausta. Työ- ja harjoittelupaikat-osio on suosittu sisältö opiskelijoiden keskuudessa. Tavoitat ilmoituksellasi jopa 1700 potentiaalista tulevaa alojesi ammattilaista jättämällä ilmoituksen Tuudon palvelun kautta.

Palvelu löytyy osoitteesta https://jobs.humak.fi. Työpaikkana täytät ensin työpaikkasi profiilin, jossa kerrot lyhyesti organisaatiostasi, lataat logon ja yhteystiedot verkkosivuosoitteineen. Profiili on tallennettuna palveluun ja näitä tietoja ei tarvitse syöttää, kun jätät uusia ilmoituksia palveluumme. Lisäksi vanhoja ilmoituksia voi käyttää uusien ilmoitusten pohjana eli ne tallentuvat palveluun. Tästä on hyötyä erityisesti työpaikoissa, jotka toistuvat tietyin väliajoin. Tarkemmat ohjeet (sisäinen linkki).

Palvelussa voit valita, haetko kandidaattia projektiisi tietyltä koulutusalalta vai onko tarjottava työpaikka sellainen, että sitä voisivat tehdä kaikkien alojemme opiskelijat. Lisäksi työpaikan edustaja voi määritellä taitoja ja todistuksia, joita hakijoiden edellyttää omaavan.

Ilmoituksen jättämisen jälkeen se tallentuu palveluun hyväksyttäväksi ja ilmestyy opiskelijoille sen jälkeen, kun vahvuusalojemme edustajat ovat tarkistaneet ilmoituksen. Mikäli ilmoitusta ei jostain syystä hyväksytä, syy tähän kirjataan palveluun ja peruste näkyy myös ilmoittajalle.

Aikaisempaa Lyyti-lomaketta ei enää käytetä 26.2.2021 alkaen. Sähköpostitse työ- ja harjoittelupaikat-ilmoituksen jättäviä pyydetään täyttämään työpaikkailmoitus verkkopalvelussa. Näin varmistetaan, että kaikki tarvittavat tiedot työpaikkailmoitukseen on varmasti täytetty.