Opiskelijatutorit Turusta livenä Instagramissa ma 16.3. kello 17

Oranssi tausta, jossa teksti Hae Humakiin. Oikealla kuva kolmesta iloisesta tytöstä ja

Nyt on hyvä hetki esittää kysymyksiä opinnoista ja opiskelusta Humakissa suoraan asiantuntijoilta eli opiskelijoiltamme. Tutorit vastaavat kysymyksiin livelähetyksessä maanantaina 16.3. kello 17.00 alkaen.

Opiskelijatutorimme Turusta pitävät livestreamin Instagramissa heti viikon aluksi 16.3. kello 17.00 alkaen.

Kysymyksiä pääset esittämään osoitteesssa: https://www.instagram.com/turku_tutor/?hl=fi

Ohje livelähetykseen

Mene tilille ja paina profiilikuva, joka liittää sinut suoraan stream-lähetykseen katsojaksi. Samasta paikasta pystyt katsomaan myös muita Instagram-tarinoita.

“Ollaan tutorien kanssa palloteltu ja odoteltu tätä päivää innolla jo kohta kaksi kuukautta! Aika uskomatonta, että nyt se toteutuu vihdoin. Toivottavasti saadaa tästä jonkinlainen vuosittainen tapa, jopa. Tällaisen tilaisuuden olisin itse ainakin hyödyntänyt, jos vielä hakisin opiskelemaan”, kertoo opiskelijatutorimme Nea Tuorila innoissaan.

Tutoreilta pääsee kysymään mm. niin opinnoista Turun alueella kuin opinnoista kaikissa Humakin kampuksissa, harjoitteluista ja opiskelusta ulkomaanvaihdoissa sekä opiskelijakuntamme HUMAKOn tutortoiminnan opinnollistamisesta. Turun tutoreihimme pääset tutustumaan täältä.

Verkostoammattikorkeakoulu Humak

Humakin kampukset sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kauniaisissa, Kuopiossa, Nurmijärvellä ja Turussa. Opetustarjontaan kuuluvat kulttuurituottajan, tulkin ja yhteisöpedagogin tutkinnot. Tarjonnassa on niin päivätoteutuksia, verkkotutkintoja kuin monimuoto-opintoja.

“Toivotaan, että tästä joku osallistuja saa jotain irti, olisi ilo olla avuksi”, toivottaa Nea kaikki tervetulleiksi osallistumaan tutorliveen.

Hae Humakiin!

Kaikki Humakin hakukohteet yhteishaussa 18.3.-1.4.2020 löydät tältä opintopolku.fi -sivulta.

Turun kampus Harjattulassa.
Turun kampus Harjattulassa. Humakin toiminnot sijaitsevat pääosin etualalla sijaitsevassa valkoisessa rakennnuksessa mutta myös muissa rakennuksissa.