Opiskelijat pääsevät projektien pariin Humanistiessa ammatitkorkeakoulussa.

Humakin opiskelijavalintojen tuloksia aletaan julkaista Oma opintopolku.fi –palvelussa tulosten valmistuttua. Ensimmäisiä valintaviestejä on alettu jo lähettää ja viestien lähettäminen jatkuu lähipäivien ajan. Päivitämme tämän uutisen, kun kaikki valintaviestit on välitetty palvelun kautta.

Korkeakoulut julkaisevat opiskelijavalintojen tuloksia omaan tahtiinsa ja kaikki yhteishaun tulokset on julkaistu viimeistään 28.6.2018. Saat sähköpostitse ilmoituksen Opintopolku.fi-palvelusta, kun sinut on hyväksytty Humakin opiskelijaksi. Tarkempaa tietoa valinnan tulosten julkaisusta löydät Opintopolku.fi:stä.

Muista vastaanottaa opiskelijapaikkasi ja ilmoittautua lukuvuodelle

Hakijan tulee ottaa opiskelupaikka vastaan 10.7.2018 klo 15.00 mennessä. Jos et ota paikkaa vastaan määräaikaan mennessä, menetät sen. Varasijalta valittaville paikan vastaanoton määräaika voi olla myöhäisempi ja se näkyy Oma Opintopolku.fi –palvelussa.

Opiskelupaikan vastaanottamisen lisäksi opiskelijaksi valitun tulee ilmoittautua lukuvuodelle 2018–2019 OILI-palvelussa. Helpointa on hoitaa ilmoittautuminen samalla kun otat paikan vastaan. Lukuvuosi-ilmoittautuminen päättyy 17.8.2018 klo 15.00.

Tietoa uusille opiskelijoille wikissä

Uusien opiskelijoiden tietopaketti on koottu Humakin wikiin. Nopeiten löydät tiedon sieltä. Esimerkiksi kaikkien kampusten ja koulutusohjelmien lukuvuoden aloituspäivämäärät löytyvät wikistä.

Jos et löydä tarvitsemaasi tietoa wikistä, voit olla yhteydessä opintotoimistoon opintotoimisto@humak.fi tai puhelimitse 020 762 1253 (ma-to klo 9 – 11).