Opiskelijat pääsevät projektien pariin Humanistiessa ammatitkorkeakoulussa.

Humakin opiskelijavalintojen tuloksia aletaan julkaista Oma opintopolku.fi –palvelussa tulosten valmistuttua.

Korkeakoulut julkaisevat opiskelijavalintojen tuloksia omaan tahtiinsa ja kaikki yhteishaun tulokset julkaistaan viimeistään 28.6.2019. Huomioithan, että opiskelijavalintasi tulos on lopullinen vasta, kun kaikkien hakukohteittesi valinnan tulos on julkaistu. Tämä voi olla siis vasta 28.6.

Saat sähköpostitse ilmoituksen Opintopolku.fi-palvelusta, kun sinut on hyväksytty Humakin opiskelijaksi. Tarkempaa tietoa valinnan tulosten julkaisusta löydät Opintopolku.fi:stä.

Varasijalta hyväksytty hakija saa tiedon opiskelupaikasta opintopolkuun.

Muista vastaanottaa opiskelijapaikkasi ja ilmoittautua lukuvuodelle

Hakijan tulee ottaa opiskelupaikka vastaan 8.7.2019 klo 15.00 mennessä. Jos et ota paikkaa vastaan määräaikaan mennessä, menetät sen. Varasijalta valittaville paikan vastaanoton määräaika voi olla myöhäisempi ja se näkyy Oma Opintopolku.fi –palvelussa.

Opiskelupaikan vastaanottamisen lisäksi opiskelijaksi valitun tulee ilmoittautua lukuvuodelle 2019–2020 OILI-palvelussa. Lukuvuosi-ilmoittautuminen päättyy 31.7.2019 klo 15.00. Helpointa on tehdä ilmoittautuminen ottaessasi paikan vastaan.

Tietoa uusille opiskelijoille wikissä

Uusien opiskelijoiden tietopaketti on koottu Humakin wikiin. Tietopaketista löydät mm. opintojen aloitukseen liittyvät aikataulut ja tietoa uudesta kampuksestasi.

Jos et löydä tarvitsemaasi tietoa wikistä, voit olla yhteydessä opintotoimistoon opintotoimisto@humak.fi tai puhelimitse 029 451 9253 (ma-to klo 9 – 11).

Opiskelijakortti ja opiskelijakunta HUMAKO

Opiskelijakortin hankinnasta ja Opiskelijakunta HUMAKOn toiminnasta voit lukea HUMAKOn uusille opiskelijoille suunnatusta kirjeestä, josta löydät myös oman kampuksesi tutoreiden tervehdyksen.

Vapaita aloituspaikkoja voi hakea lisähaussa

Mahdollinen lisähaku on mahdollista järjestää heinäkuun alusta lukien. Mikäli paikkoja jää vapaiksi, tiedotamme aloituspaikoista ja hakuajoista verkkosivuillamme kesäkuun lopulla.