Humak-paita

Humakin opiskelijavalintojen tulokset on julkaistu Oma opintopolku.fi –palvelussa. 

Korkeakoulut julkaisevat kevään toisen yhteisvalinnan tuloksia omaan tahtiinsa. Kaikki yhteishaun tulokset julkaistaan viimeistään 15.7.2020. Tietoa valinnan tulosten julkaisusta löydät Opintopolku.fi ja Ammattikorkeakouluun.fi -sivustoilta.

Huomioithan, että opiskelijavalintasi tulos on lopullinen vasta, kun kaikkien hakukohteittesi valinnan tulos on julkaistu. Tämä voi olla siis vasta 15.7.

Varasijalta hyväksytty hakija saa tiedon opiskelupaikasta Opintopolkuun.

Muista vastaanottaa opiskelupaikkasi ja ilmoittautua lukuvuodelle

Opiskelijaksi valitun tulee kevään toisessa yhteishaussa ottaa opiskelupaikka vastaan 22.7.2020 klo 15.00 mennessä. Kevään ensimmäisen yhteishaun osalta opiskelupaikka tulee ottaa vastaan 17.7.2020 klo 15.00 mennessä.

Jos et ota paikkaa vastaan määräaikaan mennessä, menetät sen. Varasijalta valittaville paikan vastaanoton määräaika voi olla myöhäisempi ja se näkyy Oma Opintopolku.fi -palvelussa.

Opiskelupaikan vastaanottamisen lisäksi opiskelijaksi valitun tulee ilmoittautua lukuvuodelle 2020–2021. Ilmoittautumistiedon pääsee antamaan paikan vastaanottamisen yhteydessä.

Lukuvuosi-ilmoittautuminen päättyy 31.7.2020 klo 15.00. Helpointa on tehdä ilmoittautuminen samalla, kun otat paikan vastaan.

Opintojen aloittamisohjeet on kerrottu wiki-sivustolla

Uusien opiskelijoiden tietopaketti on koottu Humakin wiki-sivustolle.

Tietopaketista löydät muun muassa opintojen aloitukseen liittyvät aikataulut ja tietoa opiskelukampuksestasi. Humakista ei erikseen postiteta opintojen aloituskirjettä, vaan kaikki ohjeistus on luettavissa sähköisessä muodossa.

Opintotoimisto

Jos et löydä tarvitsemaasi tietoa wikistä, voit olla yhteydessä Humakin kaikkien kampusten yhteiseen opintotoimistoon opintotoimisto@humak.fi tai puhelimitse 029 451 9253 (ma-pe klo 9 – 11). Huomioithan, että opintotoimisto on suljettuna ajalla 13.7. – 24.7.2020.

Hakijapalvelut

Humakin hakijapalvelut palvelee heinäkuussa maanantaista perjantaihin puhelimitse numerossa 029 451 9300 klo 9-11. Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen hakijapalvelut@humak.fi

Opiskelijakortti ja opiskelijakunta HUMAKO

Opiskelijakortin hankinnasta ja Opiskelijakunta HUMAKOn toiminnasta voit lukea HUMAKOn uusille opiskelijoille suunnatusta kirjeestä, josta löydät myös oman kampuksesi tutoreiden tervehdyksen.

Liittyminen HUMAKOn jäseneksi.

Vapaita aloituspaikkoja voi hakea lisähaussa

Ammattikorkeakoulukohtainen lisähaku on mahdollista järjestää vapaaksi jääneille aloituspaikoille heinä-elokuussa. Tiedotamme lisähausta verkkosivujemme uutisissa ja opintopolku.fi -sivustolla.

Uutinen lisähausta:

Lisähaku Tulkki (AMK) -tutkintoon on käynnissä 3.8.2020 – 17.8.2020