Humakin opiskelijavalintojen tulokset on julkaistu – kaikkien korkeakoulujen tulokset julkaistaan 9.7. mennessä

Suuri harmaa lintu lentää vauhdikkaasti.

Humakin kevään 2021 opiskelijavalintojen tulokset on julkaistu Oma opintopolku.fi –palvelussa

Korkeakoulut julkaisevat kevään toisen yhteishaun tuloksia omaan tahtiinsa. Tietoa valinnan tulosten julkaisusta löydät Opintopolku.fi ja Ammattikorkeakouluun.fi -sivustoilta.

Varasijalta hyväksytty hakija saa tiedon opiskelupaikasta Opintopolkuun. Varasijalta valitun hakijan kohdalla määräaika  ottaa paikka vastaan on ilmoitettu Opintopolku-palvelussa.

Opintopolussa on kerrottu, mitä korkeakoulujen yhteishaun valinnan eri tulokset tarkoittavat – löydät tiedon esimerkiksi siitä, miksi et voi mahdollisesti ottaa vielä paikkaa vastaan, vaikka sinut on hyväksytty.

Muista vastaanottaa opiskelupaikkasi ja ilmoittautua lukuvuodelle

Opiskelijaksi valitun tulee ottaa opiskelupaikka vastaan 16.7.2021 klo 15.00 mennessä.

Jos et ota paikkaa vastaan määräajassa, menetät sen. Varasijalta valittavalle ilmoitetaan opiskelupaikasta automaattisesti sähköpostilla.

Opiskelupaikan vastaanottamisen lisäksi opiskelijaksi valitun tulee ilmoittautua lukuvuodelle 2021–2022. Ilmoittautumistiedon pääsee antamaan samalla, kun ottaa vastaan opiskelupaikan.

Uusi opiskelija – näin saat tietoja opintojen aloittamisesta

Uusien opiskelijoiden tietopaketti on koottu Humakin opiskelijan oppaaseen.

Tietopaketista löydät muun muassa opintojen aloitukseen liittyvät aikataulut, tietoa opiskelukampuksestasi ja ohjeet sähköisen opiskelutodistuksen lataamiseksi. Humakista ei postiteta erikseen opintojen aloituskirjettä. Kaikki ohjeistus on luettavissa sähköisessä muodossa.

Opintotoimisto

Jos et löydä tarvitsemaasi tietoa opiskelijan oppaasta, voit olla yhteydessä Humakin kaikkien kampusten yhteiseen opintotoimistoon sähköpostitse opintotoimisto@humak.fi ja puhelimitse numeroon 029 451 9253. Puhelinpalvelu on auki maanantaista torstaihin klo 9-11 ja 13-15. Puhelinpalvelua ei ole ajalla 12.7.-25.7.

Hakijapalvelut

Humakin hakijapalvelut palvelee myös heinäkuussa maanantaista perjantaihin puhelimitse numerossa 029 451 9300 klo 9-11 ja 13-15. Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen hakijapalvelut@humak.fi

Opiskelijakortti ja opiskelijakunta HUMAKO

Opiskelijakortin hankinnasta ja Opiskelijakunta HUMAKOn toiminnasta voit lukea HUMAKOn uusille opiskelijoille suunnatusta sähköisestä kirjeestä, josta löydät myös oman kampuksesi tutoreiden tervehdyksen. Lataamalla Tuudo-sovelluksen saat puhelimeesi sähköisen opiskelijatunnisteen.

Liittyminen HUMAKOn jäseneksi.

Vapaita aloituspaikkoja voi hakea lisähaussa

Ammattikorkeakoulukohtainen lisähaku on mahdollista järjestää vapaaksi jääneille aloituspaikoille heinä-elokuussa. Tiedotamme lisähausta verkkosivujemme uutisissa ja opintopolku.fi -sivustolla.

Lisähaku Humakiin järjestetään ajalla 2.8.-11.8.2021

Vapaaksi jääneille aloituspaikoille on lisähaku ajalla 2.-11.8.2021 (klo 15.00).

Vapaita paikkoja on toistaiseksi jäljellä hakukohteeseen:

  • tulkki (AMK), tulkkaus ja kommunikaation ohjaus, monimuotototeutus
  • mahdolliset muut hakukohteet ilmoitetaan verkkosivuillamme

Lisätiedot: hakijapalvelut@humak.fi

Teksti: Marika Stam & hakijapalvelut

Keltapohjainen graafinen banneri opiskelupaikasta ja heiluvakäsinen hahmo.