Osallistu Vertaistuesta virtaa yrittäjyyteen webinaariin 27.8.

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan webinaariin, joka on suunnattu yrittäjille ja yrittäjien työhyvinvoinnista kiinnostuneille.

Webinaari järjestetään perjantaina 27.8. kello 9-10:30. Ilmoittaudu siihen Varsinais-Suomen yrittäjien sivuilla.

Humakin ja Varsinais-Suomen Yrittäjien eKollega -hankkeessa vahvistettiin yrittäjien työhyvinvointia ja tuottavuutta kehittämällä ja pilotoimalla e-vertaismentoroinnin mallia yrittäjille. Seminaari on valtakunnallinen ja siihen voivat osallistua kaikki kiinnostuneet.

Ilmainen työkalu yrittäjien hyvinvoinnin tukemiseen

Hanke järjesti keväällä verkkovälitteisiä vertaismentorointeja yksin- ja mikroyrittäjillä. Samassa tilanteessa olevat yrittäjät saivat vinkkejä sekä päivittäiseen jaksamiseen ja omaan yritystoimintaansa.

E-kollega-hankkeessa selvitettiin, mitkä asiat vaikuttavat yrittäjän hyvinvointiin sekä miten tätä voitiin tukea vertaisuuden avulla. Webinaarin puhujina on niin yrittäjiä kuin alan asiantuntijoita.

Lisäksi tapahtumassa esitellään ilmainen ja helposti hyödynnettävä työkalu yrittäjien hyvinvoinnin tukemiseen. Työkalua voi hyödyntää itsenäisesti omassa työssään tai esimerkiksi fasilitoijan roolissa. Se tarjoaa konkreettista apua mm. itsensä johtamiseen ja ajankäytön hallintaan.

Tilaisuuden ohjelma

  • Susanna Visuri, Työterveyslaitos: Hyvinvoiva yrittäjä tekee tulosta
  • eKollega-työkirja: Näin tuet yrittäjien verkostoitumista
  • Yrittäjän PT: Yrittäjät toistensa sparrauskumppaneina
  • Anna Lassila, Annan eväät: Miksi tukeutua kanssayrittäjiin?

eKollega-hankkeen ovat toteuttaneet yhteistyössä Varsinais-Suomen Yrittäjät ja Humanistinen ammattikorkeakoulu (Humak).

eKollega -hankkeen rahoittajien logot: Humak, VS-yrittäjät sekä ESR.