Ilmoittautumisaika päättyy: Polkuopinnot 1. vuosikurssin kanssa yhteisöllisesti

Suuri harmaa lintu lentää vauhdikkaasti.

Polkuopinnot avoimessa ammattikorkeakoulussa tarjoavat mahdollisuuden opiskella hakukelpoisuus korkeakouluopintoihin. Lisäksi ne tarjoavat vaihtoehtoisen väylän päästä sisään korkeakouluun erillisvalinnassa perinteisen yhteishaun ohella.

Polkuopinnot ovat hyvä vaihtoehto välivuodelle, sillä opintojen laajuus vastaa tutkinto-opiskelijan ensimmäisen vuoden opintoja. Näin ollen ne lyhentävät merkittävästi opiskeluaikaa. Yhdessä ensimmäisen vuosikurssin kanssa opiskeltavien polkuopintojen ilmoittautumisaika on päättymässä.

Neljä henkilöä kantaa kanoottia järven rantaan.
Seikkailukasvatuksessa on ensimmäistä kertaa tarjolla polkuopintoja. Opintojen alussa tehdään vaellus Lappiin. Ilmoittaudu mukaan kansainväliseen yhteisöpedagogikoulutukseen.

 

 

 

 

Kokosimme uutiseen listan polkuopinnoista, joissa ilmoittautumisaika on päättymässä:

Ylempi AMK-polkuopinnot

  • Kulttuurituottaja (15 op), 1.9.2022 – 31.12.2022. Aloita nyt, ja hae erillishaussa maisteritasoiseen koulutukseen Humakissa. Voit aloittaa tutkinto-opinnot jo tammikuussa. Mikäli tulet valituksi tulevassa yhteishaussa kulttuurituottajakoulutukseen, kurssimaksu palautetaan normaalin peruutusajan jälkeenkin. Ilmoittautuminen päättyy 25.8.2022.

AMK-polkuopinnot

Avoimessa ammattikorkeakoulussa on tänä vuonna tarjolla useampi polkuopintokokonaisuus, jossa voit opiskella yhdessä ja samaan tahtiin ensimmäisen vuosikurssin tutkinto-opiskelijoiden kanssa. Polkuopintojen loppupuolella voit hakea joko yhteishaussa tai erillisvalinnassa Humakiin ja jatkaa opintoja opiskelukavereittesi kanssa. Opinnot maksavat 300 euroa.

Mikäli opiskelumahdollisuus kiinnostaa, mutta haluat mahdollisesti esittää lisäkysymyksiä, ole yhteydessä avoimen AMK:n neuvontaan (avoinamk@humak.fi).

 Ryhmä nuoria leikkii sisätilassa ryhmässa, ihmiä hyppii tai on lattialla.

Polkuopintoja on mahdollista tehdä myös yhteisöllisesti yhdessä ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoiden kanssa. Opiskelijoita Jyväskylän kampuksella Korpilahdella. Kuva: Roosa Nieminen.

Jatkuva ilmoittautuminen seuraaviin polkuopintoihin

Kulttuurituottaja (AMK) ja yhteisöpedagogi (60 op), järjestö- ja nuorisotyön suuntautumisvaihtoehto -koulutuksiin voi ilmoittautua koko lukuvuoden 22.5.2023 asti niin kauan kuin opintopaikkoja riittää. Nämä toteutukset suoritetaan verkko-opintoina.