Leena Janhila, Humak, Creve

Humakin luovien alojen yrityshautomo Creven hautomopäälliköksi on valittu Leena Janhila. Hän jatkaa toimessa Nuori Yrittäjyys yhdistykseen valitun Petri Katajarinteen jälkeen.

Leena on aikaisemmin työskennellyt mm. Stara Consultulting Groupin kehityspäälllikkönä, jossa hän on toiminut yrityksen myynnissä sekä alkuvaiheessa olevien ja PK-yristysten yritysvalmennuksia eri toimialoillla. Leenan erikoisosaamista on mm. asiakkuuksien johtaminen, palvelukehitys ja digimarkkinointi. Koulutukseltaan hän on Taiteen maisteri.

”Näen yrityksille ja Crevelle isona mahdollisuutena Spark Up Turkuun osallistumisen ja sen antamat mahdollisuudet yritysten liiketoiminnan kehittämiseksi. Yritykset saavat vahvemman tukiympäristön itselleen kasvuun ja kansainväliseen bisnekseen”, Janhila listaa tulevan yhteistyön mahdollisuuksia.

Humakin TKI-päällikkö Timo Parkkola kertoo olevansa iloinen, että Creveen löytyi näin lyhyellä varoitusajalla Leenan taustat omaava hautomopäällikkö. – Leena on ihminen paikallaan luotsaamaan Creveä eteenpäin muutoksen tuulissa, Parkkola toteaa.

Leena Janhila aloitti työssään 2. helmikuuta ja hänet tavoittaa puhelimella numerosta 0207 621 397 ja sähköpostitse osoitteesta leena.janhila@humak.fi.