Syyskauden alumniaamukahvien aiheet ja aikataulut

Alumniaamukahvit joka kuun ensimmäinen torstai

Humakin alumniaamukahvien ajankohta on muuttunut. Alumneille, kumppaneille ja verkostoille suunnattu verkkotapahtuma järjestetään jatkossa joka kuukauden ensimmäisenä torstaina kello 9 – 9:45.

Alumniaamukahvit järjestetään joka kuun ensimmäisenä torstaina kello 9.00.

Voit ilmoittautua halutessasi alumniaamukahveille Humakin Facebook-sivujen tapahtumaosiossa. Ilmoittautumalla saat muistutuksen tapahtuma-ajankohdasta ja löydät sieltä vähän ennen tapahtumaa julkaistavan zoom-linkin. Huomaathan, että osallistumislinkki on jokaisella tapahtumakerralla eri. Linkki päivitetään Facebookin tapahtumailmoitukseen lähempänä aamukahvien ajankohtaa.

Syksyn alumniaamukahvien päivämäärät ja teemat

to 6.10.2022 Erilaiset oppijat työelämässä

Saako Oppia -hankkeen logo.

Lokakuun aamukahvien teemana on erilaiset oppijat työelämässä; työyhteisöön kuuluminen ja osaamisen tunnistaminen erilaisena oppijana. Teemasta alustaa Saana Alanko, joka on osallisuuden ja kohtaamisen kokemusasiantuntija, kokemustoiminnan kehittäjä sekä yp-alumni. Mukana keskustelemassa myös Saako oppia -hankkeesta Tarja Nyman ja Heidi Odell.

Lokakuun Facebook-tapahtuman linkki

to 3.11.2022 Verkostoituminen

Hymyilevä nainen
Mayreth Wolff

Aamukahvien alustajana toimii Mayreth Wolff, kulttuurituottaja YAMK-alumni, käsikirjoittaja ja konsepti- ja markkinointisuunnittelija, joka työskentelee tällä hetkellä Espoon kulttuuritoimessa. Keskustelemme ja vaihdamme ajatuksia mm. seuraavista kysymyksistä: mistä löytyvät alan keskeiset verkostot, mitä hyötyä niiden seuraamisesta ja mitä ovat hyvät verkostoitumistaidot? 

Marraskuun Facebook-tapahtuman linkki

to 1.12.2022 Seikkailukasvatus

Sampsa kokoaa kyykyssä retkiastioita.
Sampsa Vähä-Karvia

Joulukuun alumniaamukahvien teemana on seikkailukasvatus. Silloin saamme vieraaksi Sampsa Vähä-Karvian, joka kertoo omasta urapolustaan valmistumisen jälkeen. Sampsa valmistui keväällä 2021 englanninkielisestä, seikkailukasvatuspainotteisesta yhteisöpedagogitutknnostamme (Bachelor’s Degree in Adventure and Outdoor Education, Community Educator)  

Joukukuun Facebook-tapahtuman linkki