Valmistunut hoi! Alumniaamukahvit kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 9.00 verkossa

Mustavalkopilkullinen puhekupla.

Alumniaamukahvit pidetään verkossa jokaisen kuukauden ensimmäisenä torstai kello 9.00

Humakin alumnien, Humakista tutkintoon valmistuneiden, verkkoaamukahvien ajankohta on syyskuusta toukokuulle aina kuun ensimmäisenä torstaina kello 9.00.

Osallistumislinkki löytyy Humakin Facebook-sivuilta ja alumniemme omilta FB-alustoilta.

Kuvassa on graafinen kasvohamo kahvikupissa, josta nousee höyrykiehkura. Tekstissä kerrotaan alumnien aamukahveista syksyllä 2023 ja keväällä 2024.
Kuppi kouraan ja kahveille, siis alumniaamukahveille. Kokonnumme Humakista valmistuneiden tai opintojensa loppuvaiheessa olevien kanssa koneen ääreen jokaisen kuukauden ensimmäisenä torstaina kello 9.00. Taukoa aamukahvittelusta pidetään vain kesä-elokuussa,. Linkin kahveille löydät Humakin FB-tapahtumista ja alojen FB-alumniryhmistämme.

Alumniaamukahvit ovat kaikille Humakista valmistuneille

Alumniaamukahvit on vuorotteluperiaatteella käytännön syistä vastuutettu eri Humakin vahvuusaluille tai koulutuksille. Alumnien näkökulmasta aamukahvit ovat aina tarkoitettu kaikille Humakista valmistuneille ohjelman aiheesta riippumatta.

Aamukahveille ei tarvitse ilmoittautua, mutta muista merkitä ajankohdat kalenteriisi. Voit ilomielin tykätä tapahtumista,   klikata ilmoittautumista aamukahveille Facebookissa ja vaikkapa muistutella aamukahveista entisiä kurssikavereitasi. Vuorovaikutus ja verkostoituminen sekä ajankohtaisten tietojen vaihto tai yhteistyökumppaniahaku ovat aamukahvien tärkeitä anteja pääteeman lisäksi.

Huomaathan, että osallistumislinkki muuttuu jokaisella tapahtumakerralla. Linkki päivitetään Facebookin Tapahtumiin lähempänä aamukahvien ajankohtaa.

Tekstitoimitus: Humak viestintä / Marika Stam.

Vaakabanneri, jossa tekstinä ja kuvituksena vierekkäin vasemmalta oikealle HUMAK oranssi sydän ja Alumnit.

2023-09-08 17:40:00