Tervetuloa AMK-valintakokeeseen Humakin Kauniaisten kampukselle 31.5.–1.6.2022 

Piirretty hahmo katsoo kiikareilla kaukaisuuteen.

Kevään 2022 kevään toisessa yhteishaussa hakeneiden AMK-valintakoe järjestetään ammattikorkeakouluissa touko-kesäkuun vaihteessa. Tässä uutisessa kerromme ohjeita hakijoille, jotka ovat valinneet yhteishakulomakkeellaan valintakoepaikakseen Humakin.

AMK-valintakoe Humakissa järjestetään Kauniaisten kampuksella. Koepäivä on hakijan valinnan mukaan joko tiistai 31.5. tai keskiviikko 1.6.2022. 

Valintakoepaikan osoite on Humanistinen ammattikorkeakoulu, Pääkaupunkiseudun alueyksikkö, Kauniaisten kampus, Vanha Turuntie 14, 02700 Kauniainen. Linkki Google-karttaan.

Kauniaisten kampus sijaitsee Työväen Akatemian (avautuu ulkoisille sivuille) tiloissa keskellä Espoota ja noin 16 kilometrin päässä Helsingin keskustasta.

Graafinen istuva henkilöhahmo, jolla läppäri sylissä, teksti AMK-valintakoe Humakissa keväällä 2022, vaakasuoramainen banneri-kuva.

AMK-valintakoe Humakin Kauniaisten kampuksella

Tutustu tarkoin AMK-valintakokeen yleisiin ohjeisiin osoitteessa ammattikorkeakouluun.fi (avautuu ulkoisille sivuille).

Jos olet tullut valituksi todistusvalinnan kautta, sinun ei tarvitse osallistua valintakokeeseen. Voit kuitenkin tavoitella AMK-valintakokeessa mahdollista ylemmän hakutoiveesi opiskelupaikkaa.

Valintakoepäivän kulku

Kampusten sisääntuloväylillä on opasteita ja henkilökuntaa opastamassa sinua.

  • Ilmoittaudu siinä rakennuksessa (kts. kartta alla), jossa koetilasi sijaitsee. Koetilan näet sinulle toimitetusta tunnisteesta. Linkki tunnisteeseen on lähetetty sinulle tekstiviestillä ja sähköpostitse hakulomakkeella ilmoittamiesi yhteystietojen perusteella viikolla 21 (viimeistään 25.5.2022).
  • Varaudu esittämään voimassa oleva henkilöllisyystodistuksesi, kannettava tietokoneesi (+laturi) ja henkilökohtainen tunnisteesi heti saapuessasi. Myöhästyneitä hakijoita ei voida päästää koetilaan. 
  • Jos kokeesi alkaa klo 9.00, saavu paikalle klo 8.00. Jos kokeesi alkaa klo 14.00, saavu paikalle klo 13.00. Myöhästyneitä hakijoita ei oteta sisään.  
  • Kokeen kesto määräytyy hakukohteidesi perusteella.

M1/M2 (Mediateekki), rakennus 3
M-ryhmä (Mediateekki), rakennus 3
P1 (Päärakennus), rakennus 1

Piirroskartta Kauniaisten kampuksen rakennuksista valintakoettava varten.
Kauniaisten kampusalue ja sen rakennukset. Valintakoetilaisuus on joko rakennuksessa 1 tai 3.

Saapuminen kampukselle

Julkisen liikenteen yhteydet on katsottavissa HSL:n reittioppaasta (avautuu ulkoisille sivuille). Kampuksen lähin bussipysäkki on nimeltään Työväen Akatemia.

Kampuksen pysäköintialueella on rajoitetusti parkkipaikkoja. Omalla autolla saapuvien kannattaa varata aikaa parkkipaikan etsimiseen. Parkkipaikalla ei tarvita erillistä parkkilupaa.

Liikenneyhteydet (tiedot varauksella, lisätiedot: reittiopas.hsl.fi)

  • S-, U-, L- ja E-tunnuksien paikallisjunat pysähtyvät Kauniaisten asemalla. Asemalta on kampukselle matkaa noin 2 kilometriä. Kauniaisten rautatieasemalta bussit 533 ja 549 Työväen Akatemian pysäkille. Rautatieasemalla on taksiasema.
  • Metro Helsinki-Tapiola, josta bussi 549 Työväen Akatemian pysäkille.
  • Kirkkonummen suunnasta tulevat voivat nousta Matinkylästä bussiin 533 matkaten Työväen Akatemian pysäkille.
  • Helsingin Rautatieaseman Elielinaukiolta bussi 235, joka ajaa Mannerheimintien kautta Turuntien pysäkille. Poistumispysäkin nimi on Kuusiniemi.
  • Espoon Leppävaarasta bussit 226, 227 ja 238, joilla pääsee Kuusiniemen pysäkille, Kivenlahdesta bussi 533 Työväen Akatemian pysäkille.
  • Vantaan Martinlaaksosta ja Myyrmäestä bussi 565 Lippajärven pysäkille Lippajärventien ja Turuntien risteykseen.

Sairastuminen

Sairaana et voi osallistua valintakokeeseen.

Muuta huo­mioi­ta­vaa

Voit ottaa halutessasi pientä välipalaa ja juotavaa mukaan kokeeseen. Kauniaisten kampuksella on ravintola (Työväen Akatemian ravintola) omakustanteisiin ostoksiin.

Mikäli sinulla on kysyttävää AMK-valintakokeeseen osallistumisesta, olethan yhteydessä Humakin hakijapalveluihin. Yhteystiedot: hakijapalvelut@humak.fi ja p. 029 451 9300 (ma–to 13–15).

Lue myös:

Humak-valintakoeohjeet -verkkosivu

Teksti: Humak hakijapalvelut & Marika Stam.