Tervetuloa EDUCRO-hankkeen päätösseminaariin Imatralle 28.9.2022  

Puheenvuoroja asiakaskokemuksista, verkostoista ja kumppanuuksista

Miksi asiakaskokemuksen ymmärtäminen on tärkeää matkailu- ja kulttuuripalveluiden kehittämisessä? Miten parhaat festivaalit ja tapahtumat rakentavat toimintaansa yhteistyöverkostojen avulla? Näistä teemoista kuullaan kansainvälisten huippuasiantuntijoiden Tuija Seipellin ja Paul Gudginin puheenvuorot EDUCRO-hankkeen päätösseminaarissa Imatralla Kulttuuritalo Virrassa keskiviikkona 28.9.2022 klo 9.30 – 16.30.

EDUCROn päätösseminaarissa kerrotaan keynote-puheenvuorojen lisäksi esittely hankkeen tuloksista sekä kuullaan projektiin osallistuneiden suomalaisten organisaatioiden case-esittelyjä. Päivän päättää paneelikeskustelu seminaarin aiheista.

Päätösseminaarin keynote-puheenvuorot ovat englanninkielisiä. Muilta osin tilaisuus on suomenkielinen. Hanke tarjoaa osallistujille seminaarin ohjelmaan kuuluvat kahvit ja kevyen lounaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset seminaariin 21.9. mennessä: www.lyyti.fi/reg/EDUCRO_loppuseminaari_3633/fi.
Kutsua saa jakaa.

EDUCRO Creating New Customer Value Through Cross-Border Cooperation

EDUCRO Creating New Customer Value Through Cross-Border Cooperation -hankkeen alkuperäisenä tavoitteena oli rakentaa rajat ylittävää yhteistyötä suomalaisten ja pietarilaisten luovien alojen organisaatioiden välillä ja kehittää yhdessä uusia asiakaslähtöisiä tuotteita. Vuoden 2019 lopussa lupaavasti alkaneen projektin toimintaa mutkisti ensin vuoden 2020 alussa alkanut koronapandemia ja Venäjä-yhteistyön osalta hankkeen toiminta päättyi helmikuussa Venäjän Ukrainassa aloittamaan hyökkäyssotaan.

Näistä haasteista huolimatta projektissa onnistuttiin toteuttamaan rajat ylittävä valmennus- ja verkostoitumisohjelma, lukuisia työpajatapahtumia sekä viikon mittainen kesäkurssi, joihin osallistui yli 400 osanottajaa molemmilta puolilta rajaa. Projektista on myös ilmestymässä julkaisu sekä hankkeen koulutusmateriaalien pohjalta tuotettava kaikille kiinnostuneille avoin verkkokurssi.

EDUCRO-hankkeen päätoteuttaja on LAB-ammattikorkeakoulu, kumppaneinaan Humanistinen ammattikorkeakoulu sekä (24.2.2022 saakka) St. Petersburg Institute of Cultural Programmes. Hanketta on rahoitettu Kaakkois-Suomi – Venäjä CBC 2014 – 2020 -ohjelmasta. Lisätietoa hankkeesta: https://educro.org/ ja projektipäällikkö Olga Bogdanova, olga.bogdanova@lab.fi

Puhujat

Tummahiuksinen henkilö hymyilee leveäsi kameralle, kuvassa Tuija Seipelto.Tuija Seipell on kanadalainen keynote-puhuja ja yritysneuvoja, joka on sekä intohimoinen että inspiroiva. Tuija Seipellin osaamiseen kuuluvat asiakaskokemus, matkustaminen, vieraanvaraisuus, design, vähittäiskauppa, luovuus, motivaatio ja tunteet (erityisesti rohkeus ja toivo). Hänen asiakasluettelonsa sisältää erilaisia globaaleja ja monikansallisia organisaatioita, kuten Harley-Davidson, Nike ja EUROPARC-liitto, sekä useita kaupunkeja ja valtionhallinnon yksikköjä. Hän on myös työskennellyt lukuisten keskisuurten ja pienempien organisaatioiden kanssa eri maissa. Vuodesta 2005 lähtien Tuija Seipell on toiminut TheCoolHunter.netin päätoimittajana, jossa hänen artikkeleitaan lukevat miljoonat. Hän on syntynyt Suomessa, ja hän on asunut ja työskennellyt Kanadassa 39 vuotta, joista suurin osa Vancouverissa, Brittiläisessä Kolumbiassa.

 

Vaaleahiuksinen henkilö hymyilee kameralle, päällään kauluspaita ja puvunttakki. Kuvassa Paaul Gudgin.Paul Gudginilla on  monen vuoden kokemus festivaalien ja tapahtumien johtamisesta ja kehittämisestä, mukaan lukien Aldeburgh Festival, Bury St Edmunds Festival, City of London Festival ja Durham Brass Festival. Hän toimi myös kahdeksan vuotta maailman suurimman festivaalin, Edinburgh Festival Fringen johtajana. Paul Gudgin on jo vuosia lisäksi kiertänyt maailmaa pitämässä Festival and Event Management Masterclass -työpajoja festivaalien ja tapahtumien luomiseen, kehittämiseen ja tukemiseen osallistuville ihmisille. Näihin on vuosien mittaan osallistunut useita tuhansia festivaali- ja tapahtumapäälliköitä 26 maassa ympäri maailmaa.

Ohjelma (tarkentuu myöhemmin):

09.30 Ilmoittautuminen ja kahvi10.00 Seminaarin avaus ja hankkeen tulosten esittely11.00 Keynote 1: Paul Gudgin, Events, festivals: partnerships and networking12.00 Lounas13.00 EDUCROn osallistujien case-esittelyjä  14.00 Kahvi14.30 Keynote 2: Tuija Seipell, Customer experience  15.30 Paneelikeskustelu16.30 Seminaari päättyy

Lisätietoja tapahtumasta:
projektipäällikkö Juha Iso-Aho,
Humanistinen ammattikorkeakoulu,
juha.iso-aho@humak.fi,
+358 400 349 202

educro-logo, LAB, Humak, CO-funded by European Union.