Socnet98 Kaunis keväinen ilta Suomenlinnassa

Humak lähettää kevään yhteishaussa hakeneille hakijoille valintakoekutsut sähköpostilla aikaisintaan 12.5.2017. Osaan valintakokeista pyydämme ilmoittautumaan käytännön järjestelyjen takia.

Huomioi, että yhteisöpedagogi (AMK) -päivätoteutuksen valintakokeisiin ei lähetetä valintakoekutsuja. Hakukelpoinen hakija menee valintakokeeseen kyseisen hakukohteen ylimpään hakutoiveeseensa, katso ohjeet: https://www.humak.fi/opiskelijaksi/yhteisopedagogi/valintakoe/.

Valintakoekutsun saaminen on edellyttänyt hakukelpoisuutta ja mahdollisen karsivan ennakko-/etukäteistehtävän hyväksyttyä suorittamista. Karsivia tehtävä on ollut seuraavissa hakukohteissa: Yhteisöpedagogi (ylempi AMK) -haussa, kulttuurituotannon ja tulkin päivätoteutuksen hauissa.

Hakija voi tarkistaa hakukelpoisuutensa 12.5. lähtien osoitteesta: https://opintopolku.fi/wp/oma-opintopolku-palvelu/.

Valintakokeet

Kulttuurituottaja päivätoteutus

Kulttuurituottaja monimuotototutus

Tulkki päivätoteutus

  • ei ilmoittautumista valintakokeeseen
  • valintakokeet järjestetään ajalla 6.- 8.6.2017

Tulkki monimuotototeutus

  • ei ilmoittautumista valintakokeeseen
  • valintakokeet järjestetään 24.5.2017

Yhteisöpedagogi päivätoteutus

Yhteisöpedagogi monimuotototeutus

Yhteisöpedagogi (ylempi AMK)

  • ei valintakoeilmoittautumista
  • valintakokeet järjestetään ajalla 23.–24.5.2017

Valmistaudu valintakokeeseen

Lue tarkkaan valintakoekutsusi ohjeet ja yhteisöpedagogin päivätoteutuksen ohjeet: https://www.humak.fi/opiskelijaksi/yhteisopedagogi/valintakoe/. Valintakokeissa ohjeita saat myös Humakin henkilökunnalta ja opiskelijatutoreiltamme, jotka pitävät yllä myös mukavaa valintakoetunnelmaa.

Koekutsuun on koottu tietoja valintakoepäivän kulusta, valmistautumisesta ja mahdollisista mukana tuotavista todistuksista. Kutsusta löydät valintakoekampuksen yhteystiedot ja ohjeen mahdollisesta osallistumisen peruuttamisesta. Mikäli sinulla on vielä tarvetta ilmoittaa valintakokeeseen erityisjärjestelytarpeita tai hakuusi huomioitavia terveydentilaan tai toimintakykyyn liittyviä esteitä (tulkki, yhteisöpedagogi), ota yhteys valintakoekampukseesi.

Hakijalla tulee olla ilmoittautumista varten mukanaan voimassa oleva passi, ajokortti tai poliisin myöntämä henkilökortti. Ota mukaasi myös kirjoitus- ja muistiinpanovälineet. Tulethan myös paikalle ajoissa ja varaa aikaa ilmoittautumiseen.

Hakija voi vastata englannin ja ruotsin kielisiin kysymyksiin korvaavasti suomen kielellä vain, mikäli hän ei ole opiskellut kyseistä kieltä peruskoulun ja toisen asteen aikana ja toimittaa siitä valintakokeeseen tullessaan todistuksen (ilmoittautumispisteelle).

Henkilö, joka ei ole täyttänyt hakuaikana hakulomaketta (opintopolku.fi) ja ole oikeutettu osallistumaan kokeeseen, ei voi ilmoittautua valintakokeisiin (ilmoittautuminen kokeeseen ei tarkoita haun tekemistä).

Lisätietoja haun etenemisestä: https://www.humak.fi/opiskelijaksi/yhteishaku/yleista-yhteishausta-hakuohjeet/.

Toivotamme hakijoillemme menestystä valintakokeisiin!

 

Humakin tutorit tunnistaa punaisista haalareistaan. Tutorit ovat tukena myös valintakokeissa.