Valintakoe

Tervetuloa valintakokeisiin!

Humakin valintakoekutsut on lähetetty hakukelpoisille ja mahdollisen karsivan etukäteistehtävän hyväksytysti suorittaneille hakijoille 10.-17.5.2019 aikana.

Humakin valintakokeet järjestetään kampuksillamme. Poikkeuksena kulttuurituottaja (monimuoto), jonka valintakokeet suoritetaan verkkomuotoisesti, alkaen 21.5.

Yhteisöpedagogi (ylempi AMK) valinnat on tehty jo ennakkotehtävien perusteella.

Kutsut on lähetetty sähköpostilla

Valintakoekutsut on lähetetty siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka hakija on ilmoittanut hakulomakkeessaan.

Osa hakijoista on hakenut sekä päivä- että monimuotototeutukseen. Näillä koulutuksilla on omat valintakokeensa ja hakija on voinut saada kutsun molempiin valintakokeisiin. Hakijan tulee tällöin osallistua sekä päivä- että monimuotokoulutuksen valintakokeeseen.

Kutsut on lähetetty kampus- ja koulutusryhmäkohtaisesti ja/tai ammattikorkeakouluittain eli valintakoeryhmittäin.

  • Poikkeuksena on yhteisöpedagogi (päivätoteutus), johon ei lähetetä erillistä valintakoekutsua.

Kutsujen lähettämisessä huomioidaan mahdollinen valintakoeyhteistyö.

Tarkista kaikki sähköpostikansiosi, ettei kutsu jää roskaposteihin tai muihin kansioihin.

Osa lähettämistämme sähköposteista on palautunut takaisin, koska vastaanottajan sähköpostijärjestelmä ei ota sitä vastaan. Syynä voi olla esimerkiksi sähköpostitilan täyttyminen.

Yhteisöpedagogin päivätoteutukseen hakenut, lue tämä!

Yhteisöpedagogi (AMK), päivätoteutus –koulutukseen ei lähetetä valintakoekutsuja.

Hakukelpoinen hakija osallistuu automaattisesti sen ammattikorkeakoulun ja toimipaikan valintakokeeseen, jonka hän on asettanut hakulomakkeelleen ensisijaisimmaksi kyseisen koulutuksen hakukohteeksi.

Yhteisöpedagogin päivätoteutus tekee valtakunnallista valintakoeyhteistyötä. Kyseistä koulutusta antavat ammattikorkeakoulut (Centria, Humak, Xamk) hyväksyvät sellaisenaan toistensa antaman valintakoetuloksen.

Ajoissa paikalle, mukaan henkilöllisyystodistus ja kirjoitusvälineet

Saavuthan valintakokeisiin ajoissa.

Valintakokeen aikataulu on ilmoitettu valintakoekutsussa tai hakuohjeissa. Myöhästyneitä hakijoita ei päästetä valintakokeeseen, kun koe on alkanut.

Varaa mukaasi virallinen ja voimassa oleva henkilöllisyystodistus ja kirjoitusvälineet.

Kampuksillamme on mahdollisuus ruokailla omakustanteisesti. Valintakoepäivään voi ottaa mukaan omia eväitä, mutta emme voi tarjota mahdollisuutta eväiden kylmäsäilytykseen tai lämmittämiseen.

Opiskelijatutorimme ovat paikalla opastamassa hakijoita

Humakin opiskelijatutorit ovat paikalla kampusten valintakokeissa. Tutoreilta saa opastusta valintakoepäivän käytännön järjestelyistä ja he järjestävät pientä ohjelmaa päivän aikana.

Tutorit kertovat mielellään opiskelusta ja tutortoiminnasta. Heiltä saa tietoa myös Humakin avoimen ammattikorkeakoulun tarjonnasta.

Valintakoepäivän aikana tutorit opastavat hakijoita myös Humakin viestintäkyselyyn vastaamisessa.

Erityisjärjestelyt valintakokeessa

Valintakokeisiin tarvittavat erityisjärjestelyt on pitänyt hakea 10.4. mennessä.

Mikäli hakija tarvitsee erityisjärjestelyitä, mutta ei ole vielä hakenut niitä, hänen tulee ottaa viipymättä sähköpostilla yhteyttä Humakin hakijapalveluihin.

Humakin hakijapalvelujen palveluajat

Hakijapalvelut palvelee Humakiin hakevia sähköpostitse hakijapalvelut@humak.fi ja puhelimitse numerossa 029 451 9300 maanantaista torstaihin klo 9 – 11.00 ja 13 – 15.00.

Onnea valintakokeisiin!