Vevent käynnistää syksyllä kulttuurialan toimijoille ilmaisen kurssin (5 op) virtuaalitapahtumien tuotannosta

Eri värisiä ja eri kokoisia saippuakuplia leijailee.

Vevent -hankkeessa aloitetaan syksyllä 2022 kulttuurialan toimijoille avoin täydennyskoulutus. Kurssi on tarkoitettu heille, jotka kokevat tarvitsevansa lisää osaamista virtuaalitapahtumien järjestämiseen. Kurssi on englanninkielinen ja osallistujille maksuton.

Koulutuksen sisällöt on tuotettu kaikkien Vevent-hanketoimijoiden (Arcada, Humak, Metropolia ja SeAMK) yhteistyönä, mutta jokainen ammattikorkeakoulu tarjoaa kurssista omaa versiotaan, joiden toteutus ja aikataulutus eroavat toisistaan jonkin verran.

Vevent - hankkeen logo.

Kurssi

Ensimmäiset kurssitoteutukset järjestetään syksyllä 2022, ja kurssi on tarjonnassa kahden vuoden ajan. Se on englanninkielinen ja laajuudeltaan 5 opintopistettä. Kurssin suorittaminen on osallistujalle ilmaista.

Kurssin tavoitteena on tarjota käytännönläheinen yleiskuva virtuaalitapahtuman järjestämisessä huomioitavista asioista, mutta myös laajempaa näkemystä virtuaalisten tapahtumien tulevaisuuden mahdollisuuksista.

Kurssi tarjoaa osallistujilleen ajankohtaisen katsauksen aiheeseen: se perustuu hankkeen aikana vuosina 2021-2022 tehdyn selvitystyön ja kokeilujen tuloksiin sekä alan ammattilaisten puheenvuoroihin.

Sisältö

Kurssi sisältää seuraavat osa-alueet:

  • Introduction to Virtual Events
  • Planning and Producing Virtual Events
  • Technical Aspects of Virtual Event Productions
  • Economics of Virtual Event Productions
  • Thoughts on the Future

Kiinnostuitko?

Kurssitoteutuksille ei voi vielä ilmoittautua, mutta jos kiinnostuit, lisää yhteystietosi lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä, kun ilmoittautumiset avautuvat!

Vevent - hankkeen logot.