Viisi syytä opiskella COSMia

COSM (Culture, Organisation and Sustainability Management) koostuu kolmesta 5 op kurssista ja toteutetaan englanniksi. Viimeinen ilmoittautumispäivä COSM1 kurssille on 19. tammikuuta. Vastaavasti viimeinen ilmoittautumispäivä COSM2 kurssille on 23.2 ja 11.3 COSM3 kurssille. Lue lisää ja ilmoittaudu klikkaamalla alla olevaa banneria!

COSM 1, Cultural Organisation & Sustainability Management banneri jossa linkki Humakin verkkokauppaan.

Viisi syytä opiskella COSMia

1) Opinnot tarjoavat kansainvälisen ja monialaisen näkökulman kestävyysarvolähtöiseen kulttuurihallintoon. Tutkimalla kulttuurihallinnon nykytilaa voidaan löytää uusia näkökulmia kulttuurihallinnon tarkoitukselle ja kehitykselle.

2) Pääset mukaan kulttuurituottajista ja asiantuntijoista koostuvaan tiimiin etsimään uusia ratkaisuja kestävän kehityksen parantamiseksi. Tiimissä pääset tutkimaan kestävyyttä organisaatio- ja yrittäjyysyhteyksissä, sekä kehittämään kestävyyden hallintaa. Opit ymmärtämään humanististen alojen akateemista ydintä sovellettuna käytännön tieteenaloihin.

3) COSM on turvallinen tila kyseenalaistaa kulttuurijärjestöjen toimintaa ja kulttuurialan ammattilaisten roolia. Kurssilla kulttuurialan toimijoiden roolit ja toimintatavat voidaan kyseenalaistaa ja määritellä uudelleen, tarkoituksena löytää kestävän kehityksen ratkaisuja kulttuurialan ongelmiin. Pääset tutustumaan kulttuurihallinnon työkaluihin ja menetelmiin, ja näkemään miten ne vaikuttavat yhteisöihinsä.

4) Pääset osaksi säännöllisiä verkkoseminaareja ja keskusteluja kansainvälisten ja alueellisten asiantuntijoiden kanssa. Tapaamiset keskittyvät kulttuuriin ja kestävyyteen. Niissä etsitään tapoja vahvistaa kulttuuri- ja taidejärjestöjen johtajien ja työntekijöiden, sekä kulttuuri- ja taideyrittäjien ja kansalaisjärjestöjen jäsenten kestävyysarvolähtöisiä käytäntöjä.

5) Osallistu kurssitoimintaan ja tehtäviin jotka auttavat sinua kehittämään vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kirjallista argumentointia ja vuoropuhelua. Kurssilla kehityt tulevaisuuden kulttuurialan asiantuntijana ja olet mukana kehittämässä kestävämpää, eettisempää, vastuullisempaa ja tasapainoisempaa kulttuuriympäristöä ja yhteiskuntaa.

Lue lisää COSMista tästä uutisesta sekä COSMin omilta websivuilta.

Oranssi banneri, jossa teksti "Klikkaa Humakin avoimeen AMKiin".