Virtuaalinen opetustila Vevent Worlds – Tutustu tilaan 17.-18.11.

 

Vevent - hankkeen logo.

 

Vevent-hankkeen tavoitteena on tuottaa osaamista, tietoa ja verkostoja, jotka mahdollistavat virtuaalitapahtumat liiketoimintana erityisesti sellaisille kulttuurialan toimijoille, jotka eivät ole aiemmin hyödyntäneet XR-teknologiaa.

Nyt hankkeessa on luotu VeventWorlds, virtuaalitapahtumatuotannon opetustila AltSpacessa. Se on tarkoitettu kaikkien tapahtuma- ja kulttuurituotannon opettajien käyttöön.

Vevent Worlds koostuu neljästä täysin erilaisesta tapahtumatilasta tuoden oppijan ja opettajan virtuaalitapahtumien ytimen äärelle. Huolellisesti suunnitellut, erilaisiin tapahtumiin ja tarkoituksiin soveltuvat tilat toimivat perusteellisena kosketuspintana virtuaalisten tapahtumien maailmaan ja vastaavat moniin sellaisiin kysymyksiin, joihin on vaikeaa tuoda vastaus kirjallisen tai luennoidun sisällön kautta ‑ se pitää kokea itse.

Tutustu tilojen esittelyyn täältä.

 

Virtuaalinen tapahtuma- ja opetustila, jossa mustanharmaita pilvenpiirtäjiä ja Vevent-kuva mainosruudulla.
Innovation Plaza, yksi tiloista, jotka muodostavat Vevent Worlds tapahtuma- ja opiskelutilakokonaisuuden.

Tila itsessään on avoinna MatchXR-tapahtuman aikana 17.-18.11.2021, jolloin tilaan pääsee tutustumaan vapaasti. MatchXR on pohjoismaiden suurin vuosittainen XR-tapahtuma. Extended reality eli XR käsittää sisälleen AR ja VR (lisätyn todellisuuden ja virtuaalisen todellisuuden) käsitteet. MatchXR-tapahtumassa tarjolla kiinnostavia asiantuntijapuheenvuoroja.

Vevent Worldsin avajaiset järjestetään 17.11. klo 10 Zoomissa ja sitä voi seurata niin suomeksi kuin englanniksikin. Ilmoittaudu mukaan avajaisiin täältä.

Myös MatchXR-tapahtumaan ilmoittautuminen on ilmaista ja sen voi tehdä täältä.

Tapahtumaa voi seurata AltSpaceVR:ssä koodilla UFP219 tai striimattuna tapahtumana YouTubessa.

 

Vevent - hankkeen logot.