Nuori mies ja kitara hakevat innoitusta kaupunkimiljööstä.

Humanistinen ammattikorkeakoulu Humak on julistanut vuoden kaupunkibiisin sanoituskilpailun avatuksi.

Humak kumppaneineen etsii uutta kaupunkiaiheisen hittibiisin sanoitusta neljässä sarjassa: 1) valtakunnallinen sarja 2) Turku-sarja 3) Imatra-sarja ja 4) Riihimäki-sarja.

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä mitään aiempaa kokemusta sanoittamisesta. Turun, Imatran ja Riihimäen omissa sarjoissa etsitään näihin kaupunkeihin liittyvää sanoitusta ja valtakunnallisessa kilpailussa mihin tahansa kaupunkiin tai kaupunginosaan liittyvää sanoitusta.

Voittajasanoitukset sävelletään ja esitetään

Jokaisen sarjan voittaneet sanoitukset sävelletään, jaetaan suoratoistopalveluissa ja esitetään liveyleisölle.

Jos haluat sanoitukseesi kommentteja ennen varsinaiseen kilpailuun osallistumista, lähetä sanoituksesi osoitteeseen biisisanoittamo@humak.fi. Palautetta annetaan sadalle ensimmäiselle.

Sanoittamiseen saa myös tukea kaikille avoimista ”biisisanoittamoista”. Lisätietoja: http://biisisanoittamo.fi/.

Kilpailun ylituotamarina toimii kulttuurin monitoimija Harri Saksala, joka vastaa sanoittamoiden verkkototeutuksista

Kuka tahansa saa osallistua mihin tahansa sarjaan lähettämällä sanoituksensa tämän linkin kautta: https://www.lyyti.in/sanoituskilpailu.

Sanoituskilpailua tukee Opetus- ja kulttuuriministeriö ja se on jatkoa vuoden 2016-17 lähiöbiisin sanoituskilpailulle. Humak järjestää kilpailun yhteistyössä Imatran, Turun ja Riihimäen kaupunkien kanssa.

 

Humak-lehtorit
Humakin lehtori Antti Pelttarin (kuvassa vas,) mielestä on mielenkiintoista päästä tutustumaan uusiin kaupunkitarinoihin ja olla mukana osallisuuden vahvistamisessa ja uudenlaisen kaupunki-identiteetin tutkimisessa.  Kuvassa Pelttarin lisäksi muut hankkeen toteuttajat lehtori  Minna Hautio, yliopettaja Arto Lindholm ja lehtori Juha Iso-Aho.

Kilpailu jatkuu 30.11.2018 asti.

Lue lisää biisisanoittamon verkkosivuilta:

http://biisisanoittamo.fi/

https://www.facebook.com/biisisanoittamo/

 

Sivun ylälaidan kuva Juuso Cajan, muut kuvat Emilia Reponen