Yhteishaku on käynnissä ajalla 7.-20.1.2021

Vuosi 2021 on alkanut ja ensimmäinen korkeakoulujen yhteishaku syksyllä 2021 alkaviin koulutuksiin on käynnissä. Humakin hakukohde on Adventure and Outdoor Education (Community Educator, Bachelor of Humanities, 210 ECTS).

Seikkailukasvatuksen englanninkielinen koulutus toteutetaan ensisijaisesti Nurmijärven kampuksella ja koulutukseen liittyvissä harjoittelu- ja vaelluspaikoissa. Opinnot kestävät noin 3,5 vuotta.

Tutustu opintoihin verkkosivujemme uutisesta.

Tutustu seikkailukasvatukseen alan teoksen kautta – lue verkossa tai tilaa omaksi

Vuoden 2020 alussa Humakissa julkaistiin ’’Seikkailukasvatusta Suomessa – pedagogisia ja didaktisia näkökulmia’’ -teos.

Teos avaa ovia seikkailukasvatuksellisen toiminnan ohjaamisen teoriaan ja käytäntöön. Artikkelikokoelman ovat toimittaneet Seppo J.A. Karppinen, Maarit Marttila ja Anita Saaranen-Kauppinen.

Teos on kaksikielinen (suomi ja englanti) ja sisältää seikkailukasvatusta käsitteleviä artikkeleita yhteensä 23 kirjoittajalta. Osan englanninkielisistä artikkeleista ovat kirjoittaneet brittiläiset, yhdysvaltalaiset ja australialaiset pedagogit ja tutkijat, joilla on erityinen suhde Suomeen ja sen luontoon, ihmisiin ja seikkailukasvatukseen. Kaikista julkaisun artikkeleista esitetään tiivistelmä myös toisella julkaisun kielellä.

Voit lukea julkaisun joko verkkosivultamme tai tilata painetun kirjan verkkokaupastamme hintaan 44 euroa.

Tilaa julkaisu tästä linkistä.

Lue julkaisu verkkosivultamme pdf-tiedostona alla olevasta bannerista:

Lataa Seikkailukasvatusta Suomessa -julkaisu banneri. Bannerissa oranssi tausta, vasemmalla kuva julkaisusta sekä oikealla julkaisun nimi, latauspainike sekä Humakin logo.

Hae opintoihin alla olevasta bannerista (linkki vie stydyinfo.fi -sivustolle):

Linkki opintopolkuun: https://studyinfo.fi/app/#!/korkeakoulu/1.2.246.562.17.24027585124