Yhteisölliset osallistavat menetelmät verkkokoulutuksissa (2 op)

Pöydällä vihreä kahvikuppi ja vieressä tietokone, jonka ruudulla paljon webinaariosallistujia.

Järjestätkö koulutusta vapaassa sivistystyössä? Haluaisitko kehittää omia pedagogisia taitojasi? Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan täydennyskoulutukseen, joka on suunnattu vapaan sivistystyön henkilökunnalle!

Yhteisölliset osallistavat menetelmät verkkokoulutuksissa (2 op)

Humak järjestää 3.11.2020 – 29.1.2021 täydennyskoulusta vapaan sivistystyön opettajille, kouluttajille, ohjaajille ja suunnittelijoille. Myös opintokeskusten jäsenjärjestöjen työntekijät voivat ilmoittautua mukaan.

Koulutuksessa vahvistetaan osallistujien yhteisö- ja sosiaalipedagogista osaamista.

Koulutus järjestetään yhteisöllisiä menetelmiä käyttäen, osallistujat jaetaan valmennusryhmiin, joita fasilitoidaan ja kehittävän oppimistehtävän voi tehdä työelämälähtöisesti.

Koulutukseen kuuluu 2 webinaaria sekä 6 erilaista teemaa, jotka toteutetaan verkossa. Valmiit oppimistehtävät esitellään pienryhmille tammikuussa. Joustavuutta on lisätty niin, että vaikka koulutus järjestetään suomeksi, niin oppimistehtävät voi palauttaa ruotsiksi tai englanniksi. Kolmeen teemaan osallistuminen on pakollista 2 op toteutuksessa, ja kaikkiin saa osallistua.

Lue lisää yhteisölliset osallistavat menetelmät verkkokoulutuksissa -koulutuksesta, moduulien sisällöistä ja tarkista lähipäivien päivämäärät esitteestä.

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 28.10.2020

Ilmoittaudu täyttämällä e-lomake (linkki avautuu uuteen välilehteen).

Lisätietoja koulutuksesta:

Susanna Pitkänen,
susanna.pitkanen(at)humak.fi,
+358 50 4759487

yhteisölliset osallistavat menetelmät verkkokoulutuksissa -koulutuksen rahoittajien logot: Humak ja OPH.