Jyväskylän kampus

Jyväskylän kampus muuttui kaksialaiseksi syyslukukauden 2013 alussa. Kulttuurituotannon lisäksi Jyväskylän kampuksella voi opiskella järjestötyötä ja nuorisotyötä.

Kulttuurituottaja- ja yhteisöpedagogiopiskelijat opiskelevat ensimmäiset lukuvuodet pääasiassa kampuksella, joka toimii Korpilahdella, Päijänteen rannalla Alkio-opiston tiloissa. Jyväskylän keskustasta kampukselle on noin puolen tunnin matka.

Kampuksella opiskelun ja oppimisen jälkeen opiskelijat siirtyvät syventämään osaamistaan Jyväskylän keskustassa sijaitsevaan TKI-keskukseen. Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiokeskuksen kautta opiskelija pääsee tutkimaan, kehittämään ja luomaan uutta uutta työelämän hankkeisiin ja projekteihin.

Koulutus

Yhteistyö ja hankkeet

Jyväskylän kampus toimii tiivissä yhteistyössä Jyvässeudun ja Keski-Suomen kuntien ja eri nuoriso-, järjestö- ja kulttuuritoimijoiden kanssa. Jo ensimmäisen opintovuoden aikana opiskelijat pääsevät mukaan työelämälähtöisiin tutkimus- ja kehittämishankkeisiin.

Opiskelijat voivat olla kehittämässä esimerkiksi keskisuomalaista harrastajateatteritoimintaa, nuoriso- ja järjestötyötä, maakunnan lukuisia kulttuuritapahtumia tai koulussa tehtävää nuorisotyötä. Nuorisotilat, festivaalit, tapahtumat, kulttuuriorganisaatiot ja erilaiset järjestöt tarjoavat haasteellisia harjoittelupaikkoja Humakin opiskelijoille.

Yrittäjyys on ollut vahvasti mukana kampuksen opetustarjonnassa. Opiskelijoilla on ollut mahdollisuus hakea vuodeksi Jyväskylän keskustassa toimivaan opiskelijatiimin. Tiimivuosi valmentaa yrittäjämäiseen työtapaan. Opiskelijat ovat perustaneet osuuskuntia, joiden kautta he tekevät erilaisia projekteja ja tapahtumia jo opiskeluaikanaan.

Yhteystiedot

Humakin Jyväskylän kampus
Tähtiniementie 26, 41800 KORPILAHTI
p. 0207 621 230, jyvaskyla [at] humak [dot] fi

 

Laskutusohjeet

Jaa sisältö Jaa