Humakista on valmistunut yli 5600 alojensa ammattilaista. Alumnit muodostavat alati kasvavan ammattilaisverkoston, joiden kanssa teemme yhteistyötä monella tavalla. Heitä ja heidän edustamiaan organisaatioita on mukana TKI-hankkeissamme ja he toimivat opiskelijoidemme linkkinä työelämään. Luennoitsijavierailut, harjoittelupaikat, opinnäytetyöt ja opinnollistetut projektit opintojaksoillamme ovat tästä esimerkkeinä.

Tiivis yhteistyö tarjoaa alumneille mahdollisuuden pysyä paremmin ajan tasalla koulutuksen ja tutkimuksen kehittyessä. Alumnitoiminnassa olet mukana verkostossa, jossa voit osallistua oman toimialan työn kehittämiseen.

Moni henkilöstömme jäsen on Humakista valmistunut alumni. Vinkkaamme uusista työpaikoistamme aina myös LinkedInissä, joka on alumniemme uutiskanava.

Alumnitoiminnan kaavio: Alumnitoiminta on koulutusaloja yhdistävää (tapahtumat, kehittäminen ja viestintä) sekä koulutusala kohtaista (tapahtumia).

Kehittyvä alumniyhteistyö

Alumnitoimintamme näkyvyys on lisääntynyt viime vuosina monin tavoin. Järjestämme säännöllisiä verkkotapahtumia, alumnitapaamisia ja kehittämispäiviä. Usean kerran vuodessa ilmestyvässä uutiskirjeessä kerromme alumnikuulumisia. Koulutusten Facebook-ryhmissä jaamme tapahtumatietoa ja kiinnostavia työmahdollisuuksia. Alumninamme voit noutaa itsellesi alumnipinssin, joko tapahtumistamme tai lähimmältä kampukselta.

Kutsuimme kaikki Humakin alumnit mukaan toimintaan ja yhteydenpitovälineenä toimii myös alumnirekisterimme. Mikäli olet alumnimme, voit kirjautua kertomaan itsestäsi palveluun (linkki avaa alumnirekisteripalvelun).

Alumniuutisia LinkedInissä

Käytämme verkkosivuja, LinkedIniä ja uutiskirjeitä ensisijaisina tiedotuskanavina alumneillemme suunnatussa viestinnässä. Kun täydennät LinkedIn -profiiliasi, muista lisätä tutkintosi LinkedIniin, katso että linkkaudut Humakin “university” -sivuun.

LinkedInistä löydätHumakin joko suomen- tai englanninkielisellä nimellämme. Sieltä voit tarkastella, millä aloilla ja missä organisaatioissa Humakista valmistuneet työskentelevät. Ehkä löydät sieltä yhteistyökumppanin tai tulevan työpaikkasi? Liity mukaan jo tänään.

Tilaa Alumni-uutiskirje

Lähetämme uutiskirjeen kaikille alumnirekisterissä oleville tilaajille.  Kerromme siellä ajankohtaisista alumnitapahtumista, toisten alumnien kuulumisista sekä tulossa olevista alumneja kiinnostavista koulutuksista. Muistathan, että alumnit saavat avoimen amk:n opinnoista aina 50 prosentin alennuksen.

Tule asiantuntijaksi ja mentoriksi

Mikäli haluat toimia mentorina tai olla muutoin yhteistyössä kanssamme, päivitä tietosi ja osaamisesi sekä kerro toiveestasi, olla kanssamme yhteistyössä, täydentämällä alumnirekisterissä olevat tietosi.

Harjoittelupaikkoja ja muita projekteja voit jättää Jobs-palvelussamme.

Kaikki ovat tervetulleita alumnitoimintaan. Alumnit tarjoavat opiskelijoillemme tuoreen ja päivitetyn näkemyksen siitä, mitkä ovat ajankohtaiset trendit työelämässä ja mitä taitoja opiskelijoilta edellytetään tulevina ammattilaisina.

Ura- ja rekrytointitapahtumat alueilla

Humak osallistuu aktiivisesti ura- ja rekrytointitapahtumiin alueyksiköiden toimesta. Järjestämme myös alueellisia ura- ja alumnitapahtumia, joissa kohtaavat opiskelijat, alumnit ja yhteistyökumppanit. Osallistumme myös valtakunnallisiin, alojamme kehittäviin tapahtumiin. Tule juttelemaan kanssamme ja hae alumnipinssisi.

Pääkaupunkiseudun merkittävin ponnistus, ura- ja alumnitapahtuma Hurrikaani, järjestetään keväisin. Käytännön järjestelyt houdetaan edelleenkin opiskelijoiden, lehtoreiden ja alumnien yhteistyönä. Hurrikaani on hyvä areena markkinoida omaa organisaatiota ja harjoittelumahdollisuuksia opiskelijoillemme.

Kehitä kanssamme Humakin alumnitoimintaa!

Alumnitoiminta on osa Humakin kumppanuustoimintaa. Alumnitoiminnan kehittäminen ja toteuttaminen ovat pitkäjänteistä työtä ja siinä huomioidaan Humak valtakunnallisena toimijana. Aktiivit alumnit voivat keskittyä jatkossa toiminnan kehittämiseen ja ideointiin sekä yhteydenpitoon.

Löydä koulutusten omat FB-kanavat:

  • Humak Yhteisöpedagogi alumnit -sivu tästä.
  • Humak Tulkkialumnit -ryhmän sivu tästä.
  • Humak Kulttuurituottaja-alumnit -ryhmän sivu tästä.

Lisää alumnitoiminnan kehittämisestä Tuura-hankkeen blogissa.

Lisätietoja:

Sanna Nieminen
sanna.nieminen@humak.fi puh. 0400 349 366
viestinta@humak.fi puh. 0400 349 333