Humak työnantajana ja avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat Tasa-arvo ja yhdenvertaisuussuunnitelma
Iloinen piirretty hahmo, jolla on monta kättä ja ne huitovat eri suuntiin.

Humak työnantajana

Humak on inhimillisempää maailmaa rakentava ammattikorkeakoulu. Tavoitteemme on kehittää osaamista, jonka avulla voidaan kehittää tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa kouluttamalla osaajia, joilla on rohkeutta puolustaa ihmisiä, inhimillisyyttä ja kansalaisoikeuksia. Tällä tavoin haluamme olla mukana rakentamassa hyvinvointia ja kestävää maailmaa sekä nykyisille että tuleville sukupolville. Teemme työtä paremman maailman rakentamiseksi.

2200 opiskelijaa, 160 asiantuntijaa

Humakista on valmistunut historiansa aikana yli 5600 alojemme ammattilaista. Meillä on tällä hetkellä kirjoilla 2009 opiskelijaa. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kauniaisissa, Nurmijärvellä, Turussa, Jyväskylässä ja Kuopiossa.

Humakissa työskentelee 160 dynaaminen asiantuntijayhteisö. Henkilöstömme jäsenenä tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työyhteisön ja merkityksellisen työn lisäksi mahdollisuuden kehittää itseään ja panostamme hyvään johtamiseen. Moni opetushenkilöstöön kuuluva työskentelee opetustyön ohella erilaisissa kehityshankkeissa. Meille on tärkeää myös huolehtia työntekijöiden työhyvinvoinnista ja kehittymisestä eritavoilla, meillä on mm. käytössä taukoliikuntasovellus ja vuosittain järjestetään henkilöstön yhteiset kehittämispäivät.

Kohti tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa

Jokainen Humakin henkilöstöstä on mukana tekemässä merkityksellistä työtä kohti tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa. Tule mukaan luomaan tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa kehittämällä ihmisiä yhdistävää osaamista!

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma 2022-2023