Opiskelijayhteisöllisyyttä

HUMAKO
Piirretty hahmo heiluttaa käsiä.

Opiskelijoiden asialla Humakissa toimii Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta eli HUMAKO. HUMAKOn jäseneksi voi liittyä kuka tahansa Humakin opiskelija: päivä- tai monimuotototeutuksessa opiskeleva, avoimen AMK:n kursseja lukeva tai YAMK-opiskelija.

Jäsenyys kannattaa, sillä pääset osaksi opiskelijakunnan yhteisöä sekä hyödyntämään paikkakuntakohtaisia ja valtakunnallisia opiskelijaetuja. HUMAKO huolehtii, että opiskeluarkesi on sujuvaa. Lisää jäsenyyden hyödyistä ja jäseneksi liittymisestä voit lukea opiskelijakunnan verkkosivuilta (linkki vie toiseen sivustoon).

Paikallistoiminta – tutorit ja jaostot

Opiskelijakunnan tärkeää toimintaa ovat tutorit ja jaostot. Tutoreiden tehtävä on tukea sinua opiskeluun liittyvissä tilanteissa, ja jaosto puolestaan keskittyy tapahtumien järjestämiseen sekä kampuksen hyvinvointiin.

Tutorit ovat tukemassa ja tsemppaamassa sinua opiskeluiden aikana. Heihin voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä opintoihin, korkeakoulun käytäntöihin tai opiskelijaelämään liittyen. Tutorit tavoitat vaikka heti lähettämällä heille sähköpostia etutor(a)humako.net sekä osallistumalla keskusteluun tutoreiden ja muiden opiskelijoiden kanssa kirjautuneena Humakin Hoodlesta löytyvällä eTutor-opintojaksolla. Tervetuloa mukaan!

Tutorit ja jaostot järjestävät paikkakuntakohtaisesti sekä verkon välityksellä monipuolista toimintaa kaikkia opiskelijoita varten. Voit tutustua toimintaan nettisivuillamme (linkit vievät toiseen palveluun):

HUMAKO haluaa sinut mukaan toimintaan!

Opiskelijakunnan toimintaan voi osallistua kuka tahansa Humakin opiskelija, eikä aikaisempaa kokemusta vaadita. Sinä päätät, millainen opiskelijakunta on!

Syksyisin haemme toimijoita:

Yhteystiedot

Opiskelijakunnan toimisto sijaitsee pääkaupunkiseudun TKI-keskuksen yhteydessä, Valkean talon toisessa kerroksessa (Ilkantie 4, 00400 Helsinki). Toimistolla järjestetään jäsenkahvitusta kolehtiperiaatteella aukiolopäiväinä. HUMAKOn toimiston sekä muiden palvelupisteiden aukioloajat löydät osoitteesta http://www.humako.net/palvelupisteet

HUMAKOn häirintäyhdyshenkilöihin voit olla yhteydessä häirintään liittyvissä asioissa. Häirintäyhdyshenkilöiden tehtävänä on ensisijaisesti olla häirintää kokeneen apuna ja tukena.