Opiskelijayhteisöllisyyttä

HUMAKO
Piirretty hahmo heiluttaa käsiä.

Opiskelijoiden asialla Humakissa toimii Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta eli HUMAKO. HUMAKO on Humakin kaikkien opiskelijoiden oma järjestö eli tarkoitettu päivä- ja monimuoto-/verkkotutkinnon, avoimen AMK:n opiskelijoille ja YAMK:n opiskelijoille. HUMAKO huolehtii sinun opiskelija-arkesi sujuvuudesta ja tarjoaa sinulle opiskeluyhteisön.

HUMAKOn tehtävänä on:

  • tukea opiskelijoita
  • saada opiskelijoiden ääni kuuluviin
  • tarjota opiskelija-etuja
  • luoda yhteisöllisyyttä ja verkostoja opiskelijoiden kesken
  • varmistaa, että opetus on laadukasta
  • antaa opiskelijalle mahdollisuuden tehdä itse ja oppia

Lue lisää opiskelijakunta HUMAKOsta.

HUMAKOn jäsenenä saat opiskelijaetuja

Jäsenyys kannattaa, sillä pääset hyödyntämään paikkakuntakohtaisia ja valtakunnallisia opiskelijaetuja. 

HUMAKOn jäsenedut ja -alennukset:

  • etuja opiskelijoille tärkeisiin tuotteisiin, kuten sähkösopimuksiin, e- ja äänikirjoihin tai opiskeluvälineisiin
  • alennuksia erilaisiin palveluihin, kuten ravintoloihin, hyvinvointi- ja kulttuuritoimintaan tai liikuntaan
  • jäsenhintaiset tapahtumaliput kampuspaikkakunnilla
  • Kelan korvaamat etuudet eli paikallisliikenne, VR ja Matkahuolto sekä opiskelijahintainen ruokailu opiskelijaruokaloissa (Huom. koskettavat vain tutkintoon johtavassa koulutuksessa opiskelevia)

Lue lisää jäsenyydestä ja jäseneksi liittymisestä!

HUMAKOn toiminta ja tapahtumat

Opiskelijakunta HUMAKOn toimintaa järjestetään kampuspaikkakunnilla sekä verkossa ja se on kaikille Humakin opiskelijalle avointa. Tarkemmat tiedot opiskelijakunnan toiminnoista on merkitty tapahtumakalenteriin.

Tutustu kampus- ja opiskelijaryhmäkohtaiseen toimintaan:

HUMAKO on tukenasi koko opiskelupolkusi ajan

Tutorit ovat tukemassa ja tsemppaamassa sinua opiskeluiden aikana. Heihin voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä opintoihin, korkeakoulun käytäntöihin tai opiskelijaelämään liittyen. Tutorit tavoitat vaikka heti lähettämällä heille sähköpostia etutor(a)humako.net sekä osallistumalla keskusteluun tutoreiden ja muiden opiskelijoiden kanssa kirjautuneena Humakin Hoodlesta löytyvällä eTutor-opintojaksolla. Tervetuloa mukaan!

HUMAKO haluaa kuulla kokemuksistasi ja varmistaa, että voit keskittyä opiskeluun ja saat laadukasta opetusta. Voit antaa palautetta korkeakoulusta, opiskelijakunnasta tai muista opiskeluusi vaikuttavista asioista. Anna palautetta ja HUMAKO vie sen eteenpäin!

Päätä, millainen opiskelijakuntasi on

Opiskelijakunta pyörii opiskelijoiden voimin. HUMAKOn aktiivitoimintaan voi hakea kuka tahansa Humakin opiskelija, eikä aikaisempaa kokemusta vaadita. Tule mukaan hyvään porukkaan tekemään opiskeluajasta antoisampaa!

Syksyisin toimijoita haetaan:

Yhteystiedot

HUMAKOn toimiston sekä muiden palvelupisteiden aukioloajat

HUMAKOn häirintäyhdyshenkilöihin voit olla yhteydessä häirintään liittyvissä asioissa. Häirintäyhdyshenkilöiden tehtävänä on ensisijaisesti olla häirintää kokeneen apuna ja tukena.