Piirretty puunoksa, jonka päällä on neljä lintua: yksi iso ja kolme pientä.

Onneksi olkoon!

Kiitos, että valitsit Humakin opiskelupaikaksesi! Olemme koonneet kattavan ohjesivuston opiskelujen aloittamisen tueksi Opiskelijan opas -sivustolle. Sieltä löydät kaiken tarvittavan tiedon opintojen aloittamiseen ja sivusto toimii opintojesi ohjaajana ja tietopankkina koko opintojesi ajan.

Humak on ihmisen kokoinen ammattikorkeakoulu. Takaamme opiskelijoillemme turvallisen ja kehittävän oppimisympäristön. Rakennamme yhdessä opiskelijoidemme, henkilöstön ja kumppaneidemme kanssa inhimillistä yksilön ja yhteisöjen tarpeita huomioivaa maailmaa. Koulutamme ihmisiä, joilla on rohkeutta puolustaa ihmistä, inhimillisyyttä ja kansalaisoikeuksia.

Opiskelijan opas on opintoihin liittyvän tiedon aarreaitta

Opiskelijan oppaasta löydät tiedot kampusten ja ryhmien aloituspäivistä, opiskelijapalveluista, opiskelijaeduista ja Opiskelijakunta HUMAKOn toiminnasta. Sivulta löytyy myös tietoa opiskelupaikan vastaanottamisesta, korkeakouluopintoja säätelevästä lainsäädännöstä sekä linkkilista tärkeistä opiskelijapalveluista.

Tuudo tuo uutiset ja alennukset kännykkääsi

Opintojesi alettua, lataa puhelimeesi Tuudo-mobiilisovellus. Sieltä saat sähköisen opiskelijatunnisteen, joka oikeuttaa sinut saamaan opiskelija-alennuksen matkustaessa ja KELAn myöntämän ateriatuen edulliseen ruokailuun opiskelijaravintoloissa kaikkialla Suomessa. Tuudo tuo puhelimeesi tiedot opiskelijoillemme tarjotuista harjoittelu- ja työpaikoista, lukujärjestyksen sekä tiedotteita opintojaksoiltasi. Tuudo tulee toimivaksi, kun saat tunnukset Humakin palveluihin ja kirjaudut niillä palveluun ensimmäisen kerran.

Uutiset ja uratarinat kertovat tarinoita Humakista ja Humakista valmistuneista

Seuraa somekanaviamme ja verkkosivuja. Uutiset kertovat kuulumisia opiskelijoista ja vahvuusaloistamme ja alumnitarinoissa aloillamme opiskelleet työelämässä toimivat ammattilaiset eli alumnimme kertovat siitä, millainen urapolku heillä on ollut nykyiseen työhönsä.