Ota yhteys viestintäämme

Piirretty paperilennokki, joka lentää.

Yksi osoite – koko viestintätiimi

Tavoitat Humakin viestinnän varmimmin sähköpostitse osoitteessa viestinta@humak.fi. Humakin viestinnästä ja markkinoinnista vastaa viestintäpäällikkö Jarmo Röksä, suunnittelija Marika Stam ja suunnittelija Emilia Reponen 

Humakin graafinen ohjeisto ja logot

Humakin graafinen ilme uudistui kevättalvella 2021. Tässä yhdeydessä uudistimme myös logomme. Mikäli haluat tilata logomme, voit pyytää sen sähköpostilla osoitteesta viestinta@humak.fi.

Mikäli haluat tarkempaa tietoa logon käytöstä ja suorarajoista sen ympärillä, tarkasta tiedot graafisesta ohjeistostamme (pdf-tiedosto).

Humak sosiaalisessa mediassa

Humakin pääasialliset sosiaalisen median ovat

  • Facebook ja Instagram
  • Twitter
  • YouTube

Verkkosivumme toimivat Humakin pääasiallisena viestintä- ja julkaisukanavana. Löydät täältä mm. asiantuntijablogimme ja julkaisumme avoimina julkaisuina.

Kuvapyynnöt

Kuvapyynnöt pyydetään toimittamaan osoitteeseen viestinta@humak.fi. Verkkosivuiltamme löytyviä kuvia voi käyttää vapaasti journalistisissa tarkoituksissa, mutta toivomme että mainitset kuvalähteeksi Humanistisen ammattikorkeakoulun. Kuvaajan nimi on mainittu verkkosivukuvien metatiedoissa “Kuvaus”-kohdassa.

Yhteystiedot ja haastattelupyynnöt

Mikäli haluat tavoittaa Humakin asiantuntijoita tai sinulla on tietopyyntö, ota yhteys viestinta@humak.fi:hin tai

Jarmo Röksä
Viestintäpäällikkö
p. 0400 349 333
jarmo.roksa@humak.fi