Mustahiuksinen piirretty hahmo puhuu ja hänen suusta tulee valkomustapilkullinen puhekupla.

Tutustu Humakin vahvuusaloilla tuotettuihin julkaisuihin ja asiantuntijablogeihin. Julkaisut ovat näkyvä esimerkki osaamiskärjissämme tehtävää TKI-työtä ja niiden tarkoituksena on jakaa tutkimus ja kehityshankkeissamme sekä muussa työssä saatua kokemusta laajalle yleisölle. Humak on useamman vuoden ajan ollut aktiivisin julkaisija suhteessa henkilöstömäärään ammattikorkeakoulukentällä.

Julkaisujen sisältö syntyy pääasiassa hankkeissa ja projekteissa, missä toimimme tiiviissä vuorovaikutuksessa työelämäkumppaneiden ja kehittäjätahojen kanssa. Julkaisut kehittävät toimialojemme osaamista sekä tuottavat uutta opetusmateriaalia kaikkien koulutusorganisaatioiden tarpeisiin. Vahvuusalojen painotuksiin voit tutustua tarkemmin tältä sivulta löytyvästä vahvuusalat-linkkiluettelosta. Vahvuusalojen alta löydät myös niiden tuottamat uusimmat asiantuntijablogimme ja julkaisumme.

Julkaisutoimikunta

Tällä sivulla näkyvien blogien lisäksi blogijulkaisuja julkaistaan myös joidenkin hankkeiden (kuten esimerkiksi Preventiimi ja Hyvinvoinnin välitystoimisto). Niiden julkaisemisesta vastaa hankkeiden oma julkaisutoimikunta.

Toimituskunnan kokoonpano (9/2021):

Hanna Kiuru, lehtori
Merja Kylmäkoski, yliopettaja (pj.)
Arto Lindholm, yliopettaja
Laura Päiviö-Häkämies, yliopettaja
Lena Segler-Heikkilän, yliopettaja

Blogitekstien käsikirjoitukset tulee toimittaa osoitteeseen blogit@humak.fi.

Blogikirjoittamisen ohjeet

Toivomme kirjoituksia myös Humakin kumppaneilta. Voit ehdottaa kirjoittamaasi tekstiä tai kuvaamaasi videoblogia julkaisutoimikunnalle lähettämällä aineiston osoitteella viestinta@humak.fi otsikolla “Ehdotus blogijulkaisuksi”.