Nuorisotiedon kirjasto

Humak Finna
Piirretty paperilennokki, joka lentää.

Nuorisotiedon kirjasto siirtyi Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssista Humanistisen ammattikorkeakoulun yhteyteen 1.7.2021 alkaen. Nuorisotiedon kirjasto on nuorisotiedon kokoaja ja välittäjä. Se on valtakunnallinen, kaikille avoin nuorisoalan erikoiskirjasto, joka perustettiin OKM:n aloitteesta vuonna 1974.

Kirjaston aineisto on siirretty Humakin tiloihin Haagaan kesäkuun lopulla ja tietojen siirtoa Humakin Finna-järjestelmään tehdään jatkuvasti.

Humakin tiloissa meneillään olevan peruskorjauksen johdosta kirjasto toimii väistötiloissa urheilukentän puoleisessa päässä. Remontin valmistuttua kirjasto saa uudet ja valoisat tilat heti pääsisäänkäynnin vierestä.

Rekisteröityminen kirjaston asiakkaaksi

Nuorisotiedon kirjaston uudet ja vanhat asiakkaat voivat rekisteröityä Humakin kirjaston asiakkaaksi informaatikon ollessa paikalla. Ennen muuttoa palauttamatta jääneet Nuorisotiedon kirjaston lainat voi palauttaa Humakin kirjastoon.

Kokoelmat löytyvät Finnasta

Nuorisotiedon kirjaston kokoelmat siirtyvät syksyn 2021 aikana selattavaksi Humakin Finna-palveluun. Nuorisotiedon kirjaston asiakkaana sinulla on myös käytössä Humakin kokoelmat.

Linkki Finnaan