CampusOnlinessa laaja valikoima verkko-opintoja – ilmoittautuminen opintoihin alkaa 16.8.2021

Piirroshahmo, joka istuu lattialla kannettava tietokone sylissään hymyillen.

Humak on mukana Suomen ammattikorkeakoulujen yhteisessä digitaalisessa opintotarjontaportaalissa CampusOnline.fi:ssä. Campusonline.fi kokoaa yhteen verkko-opintojaksotarjontaa kaikista Suomen 24 ammattikorkeakoulusta.

CampusOnline.fi -portaalin syksyn 2021 opinnot julkaistaan maanantaina 9.8.2021 ja ilmoittautuminen opintoihin alkaa 16.8. klo 8.00.

Campus Online banneri.

Humakilla on laaja tarjonta suosittuja opintojaksoja CampusOnlinessa

Pienestä koostaan huolimatta Humak on merkittävä CampusOnline-opintojen tuottaja. Vuonna 2020 Humakin CampusOnline-opintojaksoilla suoritettiin kaikista ammattikorkeakouluista kuudenneksi eniten opintopisteitä. Humakin CampusOnlineen tarjoamat opinnot ovat siis suosittuja.

Jo useina vuosina portaalin suosituimpiin opintojaksoihin on kuulunut Humakin Johtaminen ja työyhteisötaidot 5 op -opintojakso, jolla tutustutaan henkilöiden ja henkilöstöresurssien johtamiseen, työnjohtoon ja esimiestyöskentelyyn. Syyslukukaudella 2020 opintojakso oli koko portaalin toiseksi suosituin opintojakso ilmoittautumismäärällä mitattuna. Opintojakso on tarjolla myös tänä syksynä sekä CampusOnlinessa että Humakin avoimessa ammattikorkeakoulussa.

Suosittuihin opintojaksoihin kuuluu myös Henkilökohtaisen talouden hallinta 5 op. Opintojaksolla mm. pohditaan omia kulutustottumuksia, tutustutaan oman talouden seurannan ja suunnittelun työkaluihin sekä säästämis- ja sijoittamismahdollisuuksiin. Henkilökohtaisten taloustaitojen opetukselle on suuri tarve, mistä kertoo sekin, että Henkilökohtaisen talouden hallinta -opintojaksolle ilmoittautui CampusOnlinessa lukuvuonna 2020-2021 yli 1500 ammattikorkeakouluopiskelijaa.  Myös yrittäjyys kiinnostaa CampusOnline -opiskelijoita, sillä Humakin opintojaksot Yrittäjyys 5 op ja Yritystoiminnan perusteet 5 op keräsivät lukuvuonna 2020-2021 yhteensä yli 1000 ilmoittautumista.

Myös suomalainen viittomakieli kiinnostaa CampusOnline -opiskelijoita. Humakin tulkkauksen koulutuksen suosituin opintojakso lukuvuonna 2020-2021 oli Otetta suomalaiseen viittomakieleen 2 op yli 600 ilmoittautumisella. Opintojakso tarjoaa kurkistuksen suomalaiseen viittomakieleen ja viittomakieliseen kulttuuriin.

Myös Humakin ylempien AMK -tutkintojen yhteiset opintojaksot ovat olleet suosittuja CampusOnlinessa. Opintojaksot Esimiestyö ja johtaminen 5 op, Palvelumuotoilu 5 op, Yhteisöjen kehittäminen 5 op ja Tulevaisuuden ennakointi 5 op olivat tarjolla ensimmäisen kerran viime kevätlukukaudella. Kaikki opintojaksot ovat tarjolla myös tänä syksynä ja tarjontaan on lisätty myös uudet YAMK-opintojaksot Monimuotoisuus 5 op ja Yhteiskunnallinen viestintä ja sosiaalinen markkinointi 5 op.

Vinkki: Kaikki Humakin Campusonline.fi -portaalissa tarjoamat opintojaksot löydät portaalista tekstihaulla ”Humanistinen ammattikorkeakoulu”.

 

Opinnot ovat avoimia kaikille kiinnostuneille

CampusOnline on ammattikorkeakouluopiskelijoille loistava mahdollisuus valita opintoja, joita omassa korkeakoulussa ei ole tarjolla. CampusOnline tarjoaa myös joustavuutta, sillä monet CampusOnlinen opintojaksot ovat suoritettavissa omaan tahtiin. CampusOnlinessa on verkko-opintotarjontaa myös ammattiliittojen jäsenille.

CampusOnline.fi -portaalin opinnot ovat maksuttomia ammattikorkeakoulujen tutkinto-opiskelijoille, vaihto-opiskelijoille, avoimen AMK:n polkuopiskelijoille ja ammatillisten opettajakorkeakoulujen opiskelijoille.

Kaikki Humakin CampusOnline-tarjonnassa olevat opintojaksot ovat tarjolla myös muille kiinnostuneille Humakin avoimen ammattikorkeakoulun kautta. CampusOnlinessa olevat opintojaksot ja runsaan valikoiman muita opintoja löydät Humakin avoimen AMK:n verkkokaupasta. Avoimen AMK:n ilmoittautuminen on käynnissä nyt!

Linkki: https://campusonline.fi/

Toimi näin, jos olet:

Humakin opiskelija -> ilmoittaudu muiden ammattikorkeakoulujen opintotarjontaan CampusOnline.fi -portaalin kautta. Humakin omiin opintoihin voit ilmoittaua Humakin Pepissä.

Toisen ammattikorkeakoulun opiskelija-> ilmoittaudu Humakin tarjoamiin opintoihin CampusOnline.fi -portaalin kautta.

Ammattiliitto Tehyn, Pron, JHL:n tai Insinööriliiton jäsen -> ilmoittaudu Humakin tarjoamiin opintoihin CampusOnline.fi -portaalin kautta.

Muut kiinnostuneet -> Kaikki Humakin CampusOnline-tarjonnassa olevat opintojaksot ovat avoinna kaikille kiinnostuneille Humakin avoimen ammattikorkeakoulun kautta. Opintojen kuvaukset ja ilmoittautuminen löytyvät Humakin avoimen AMK:n verkkokaupasta.