Digimagialta löytyvät loitsut digitaalisten palvelujen kehittämiseen!

Punaposkinen iloinen piirretty hahmo hymyilee. Hahmolla on päässään kukkaruukku, jossa kasvaa kasvi.

Digimagia on Humanistisen ammattikorkeakoulun ja Vaasan ammattikorkeakoulun yhteinen ESR-hanke, jonka tavoitteena on auttaa luovan alan toimijoita kehittämään tuotteita ja palveluita digitaalisiksi palvelumuotoilun avulla. 

Hankkeen yhtenä kohderyhmänä on muun muassa tapahtuma-ala, joka voi kehittää valmennusten avulla esimerkiksi digitaalista markkinointia tai lopputuloksena voi olla vaikkapa streamauspalveluita hyödyntävä moniulotteinen esityskonsepti. Valmennukset sopivat kulttuurituottajille, jotka toimivat erilaisissa organisaatioissa tai yrityksissä.

Valmennusjaksojen hautomoissa hyödynnetään palvelumuotoilua

Digimania-hankkeen aikana toteutetaan kaksi palvelumuotoilun valmennusjaksoa verkossa: keväällä 2022 oli ensimmäinen valmennusjakso ja syksyllä 2022 on tulossa hankkeen toinen jakso. Valmennuskokonaisuus koostuu luennoista ja harjoituksista sekä hautomotapaamisista.

Kevään Intro-, Treeni- ja Hautomo –valmennuksissa oli mukana noin kolmekymmentä osallistujaa Varsinais-Suomesta ja Uudeltamaalta. Hautomossa kehitettyjä digitaalisia palveluja olivat muun muassa verkossa tapahtuva kuvataidekurssi, yrityksille streamattava musiikkipalvelu ja lasten virtuaalinen sadutustuokio.

Kevään hautomot saivat osallistujilta hyvää palautetta, voit lukea lisää valmentaja Markus Suomen blogista.

Digimagia hankkeen valmennukset: A) Digimagia-introt, B) Digimagia-treenit, C) Digimagia-hautomot ja D) Digimagia-valmennus.

Ilmoittaudu syksyn valmennusjaksoille

Tartu ainutlaatuiseen tilaisuuteen kehittää omaa tai työpaikkasi palvelua digitaaliseksi ja tule mukaan valmennusjaksolle syksyllä 2022! Samalla opit palvelumuotoilun perusteet ja menetelmät sekä pääset verkostoitumaan muiden luovan alan osaajien kanssa. Valmennuskokonaisuus on osallistujille ilmainen.

Ilmoittautuminen syksyn valmennuksiin on avoinna.

Lisätietoja hankkeesta: petri.katajarinne@humak.fi

Digimagia.