Sanoita laulu uudesta hyvinvointialueestasi –  Moniosaajat-hankkeen sanoituskilpailu

Kädet, palloja, sydän, kynä ja lamppu.

Kuinka monen maakuntalaulun sanat sinä muistat ulkoa? Olisiko aikaa päivittää niiden tarinaa paremmin uusia hyvinvointialueitamme kuvaaviksi? Moniosaajat-hanke julistaa sanoituskilpailun teemalla luodaan uudet hyvinvointialuelaulut vanhojen maakuntalaulujen tilalle.  Kilpailussamme on kolme eri sarjaa: Kanta-Häme, Keski-Uusimaa ja muu Uusimaa.

Kilpailu on erityisesti suunnattu näiden kolmen hyvinvointialueen sosiaali- ja terveysalan järjestötoimijoille. Tämä siksi, että niin tuoreen kyselymme kuin oman kokemuksemme perusteella järjestöjen viestintäosaaminen on päivityksen tarpeessa. Uusi innovatiivisia ja hyvin tarinallistettuja näkökulmia oman osaamisensa esille tuomiseksi kaivataan varsinkin pienissä ja keskisuurissa järjestöissä. Toki kannustamme muitakin hyvinvointialueita luomaan omat hyvinvointialuelaulunsa.

Sanoita laulu uudesta hyvinvointialueestasi. Kilpailuaika vuoden 2023 loppuun saakka. Kuva henkilöstä kirjoittamassa paperille sekä Moniosaajat-logo.

Voit sanoittaa (alla olevan linkin kautta löytyvään sävellykseen) uudet sanat, joissa kerrot oman hyvinvointialueesi tarinaa juuri niin kuin sinä tai edustamasi järjestö sen näkee ja kokee. Ellei synny lyriikkaa koko lauluun, voitte osallistua kilpailuun myös luomalla nykyiseen lauluumme uuden säkeistön, jossa kuvaatte järjestönne työtä.

Kilpailuaikaa on vuoden 2023 loppuun saakka.

Alkuperäinen sävellys ja mallisanoituspohja muokattavaksi löytyvät YouTubesta viestiosiosta.

Palautus

Sanoitukset palautetaan tämän lomakkeen kautta. Pääset palautus-alueelle myös klikkaamalla alla olevaa banneria.

Kilpailun palkintona on pääsy uuden kappaleenne studioäänitykseen ja mahdollisuus osallistua musiikkivideon tekoon ja käsikirjoittamiseen.

https://www.lyyti.in/Palautusalue_uusille_hyvinvointialuesanoituksille_9720

Kilpailun säännöt

Jokaisen sanoituksen yhteydessä tulee olla selkeästi sanoittajan/sanoittajien nimi tai nimet ja edustamanne järjestö ja sanoituksen kohteena olevan hyvinvointialueen nimi. Kilpailuun voi osallistua niin yksittäisen järjestön edustajana, kuin myös useamman järjestön yhteistyöverkostona tai vaikka järjestöneuvottelukuntina.

Parhaimman sanoituksen valitse raati, johon kuuluvat säveltäjä Kari Mäkiranta, laulun esittäjät Pasi Toivanen ja Emilia Lehtonen sekä yksi edustaja hankkeen toteuttajaorganisaatioista: Humanistinen ammattikorkeakoulu ja Kuntoutussäätiö.

Voittajat julkaistaan helmikuussa 2024.

Lisätietoa:

Hankeinfo: https://moniosaajat.humak.fi/

Antti Pelttari, antti.pelttari@humak.fi tel. 0400-349215

 


Moniosaajat-hanke on Humanistisen ammattikorkeakoulun ja Kuntoutussäätiön kolmivuotinen yhteinen ESR+-rahoitteinen hanke (2023–2025). Tavoitteena hankkeessa on vahvistaa sosiaali- ja terveysalan järjestöjen osaamista ja lisätä työvälineitä järjestöjen oman toiminnan kehittämiseen osana uusia hyvinvointialueita. Hankkeen toiminta-alue on Kanta-Häme ja Uusimaa. Voit tutustua tarkemmin hankkeen toimintaan Tule mukaan -sivulta.

2023-10-23 12:15:31