Tarinallinen vuosikertomus 2022 on julkaistu

Kuvassa on neliöitä, joissa Humak on esitetty lukuina.

Humakin vuosi 2022 – Keskiössä ydinosaamisen vahvistaminen ja kehittäminen

Humakin vuoden 2022 toimintaa kuvaava tarinallinen vuosikertomus on julkaistu. Siinä esitellään useita kehittämis- ja koulutustoiminnan huippuhetkiä, joilla vahvistamme toimialojemme osaamista sekä valtakunnallisesti että kansainvälisesti. Vuosikertomus korostaa Humakin vahvuuksia, kuten yhteisöjen kehittämistä, kulttuurituotantoa, tulkkauksen ja kielellisen saavutettavuuden asiantuntemusta. 

Humak on sitoutunut vastuulliseen kestävän kehityksen edistämiseen TKI- ja koulutustoiminnassaan

Vuosikertomuksessa on esitelty myös muutamia esimerkkejä miten kestävä kehitys on huomioitu Humakissa. Humakin tavoitteena on olla kestävä, vastuullinen ja hiilineutraali ammattikorkeakoulu vuoteen 2030 mennessä, ja olemme mukana ammattikorkeakoulujen yhteisessä kestävän kehityksen ja vastuullisuuden ohjelmassa. Humakin TKI-toiminnassa ja koulutuksen kehittämisessä otetaan huomioon kestävyys ja vastuullisuus tavoitteena edistää kestävää kehitystä ja vähentää ilmastonmuutoksen haittavaikutuksia.

Vaikuttava Humak

Vuosikertomuksen “Vaikuttava Humak” -sivulla esitellään Humakin TKI-toiminnan vaikuttavuutta ja keskeisiä teemoja, jotka liittyvät Humakin osaamiskärkiin.

2023-05-08 12:55:50