Ponnahduslauta tapahtuma-alalle


Tapahtuma-alalla tarvitaan sinua!

Ponnahduslauta tapahtuma-alalle -valmennuksella haetaan ratkaisua sekä tapahtuma-alaa koskettavaan tarpeeseen löytää alalle uutta työvoimaa, että tuetaan omaa polkuaan etsiviä nuoria löytämään itselleen ura tapahtuma-alalla tai laajemmin kulttuuri- ja taidealoilla. Valmennus on suunnattu 18–29-vuotiaille varsinaissuomalaisille nuorille. Valmennuksella pyritään mahdollistamaan osallistujille työpaikka tapahtuma-alalla tai selkeämpi polku opintojen pariin.

Aikataulu ja sisältö:
Valmennusohjelma alkaa valmennuksilla, joita järjestetään Turussa muutaman kerran viikossa (12.4.–13.6.). Tämän jälkeen osallistujat pääsevät kesäksi harjoittelupaikkoihin syventämään osaamistaan. Harjoitteluvaihe kestää elokuun alkuun saakka, jonka jälkeen luvassa on vielä oman tapahtuman toteuttaminen syyskuussa. Osallistujat saavat koko valmennusohjelman ajan myös uraohjausta.

Valmennukset sisältävät:
– Tutustumista kulttuuri- ja tapahtuma-alaan yleisesti
– Rautaisten ammattilaisten kiinnostavia puheenvuoroja
– Tapahtumatekniikkaan perehtymistä
– Mahdollisuuden suorittaa hygienia- ja anniskelupassi sekä JV-koulutus
– Ryhmän oman tapahtuman järjestämisen ohjatusti
– Tukea työllistymiseen uravalmennuksen muodossa

Valmennuksia järjestetään muutaman kerran viikossa. Tiistai-iltojen valmennussisältönä on tapahtuma-alan rautaisten ammattilaisten puheenvuoroja, alan yleistä esittelyä, uravalmennusta sekä oman tapahtuman suunnittelua, ja viikonloppuisin järjestetään järjestyksenvalvontakoulutus sekä hygienia- ja anniskelupassikurssit. Osallistuja saa itse valita, mihin näistä haluaa osallistua. Tarkempi aikataulu näiden osalta tulee tietoon myöhemmin.

Osallistujat saavat valmennuksesta todistuksen ja referenssit parantavat heidän mahdollisuuksiaan työ- ja koulutusmarkkinoilla. Hankkeeseen osallistuminen on maksutonta. Hae mukaan täyttämällä ja lähettämällä lomake viimeistään 6.4.2023. Otamme hakijoihin yhteyttä pian viimeisen hakupäivän jälkeen.

Valmennus on Euroopan sosiaalirahaston ja Humakin rahoittama, ja se toteutetaan monialaisena yhteistyönä Humanistisen ammattikorkeakoulun, Turun Kaupungin Vapaa-aikatoimialan nuorisopalvelujen, Rock Academyn, tapahtumakeskus Logomon ja tapahtumatuotantoyritys Band Age Oy:n kanssa.

Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: eveliina.inkinen@humak.fi.

Linkki hakulomakkeeseen: https://www.lyyti.fi/questions/0daa84bee5

Tavoitteet

Hankeaika (päivämäärinä): 01.03.2023 – 31.12.2023
Projektipäällikkö: Eveliina Inkinen
Sähköposti eveliina.inkinen@humak.fi
Osaamiskärki Tuotanto- ja projektiosaaminen
Vaikuttavuusalue Varsinais-Suomi
Rahoittaja: EU: ESR -rahoitus
Budjetti (hanke kokonaisuudessaan/Humak): > 500 000 euroa