Etsitkö kehittäjäkumppania?

Piirretty hahmo katsoo kiikareilla kaukaisuuteen.

Miten voimme palvella?

Valtakunnallisena ammattikorkeakouluna voimme toimia niin alueellisena kuin valtakunnallisenakin kehittämiskumppanina. Olemme yhteisöjen kehittämisen, kulttuurituotannon ja kielellisen saavutettavuuden vahva kansainvälinen erikoisosaaja. Keskitymme strategisten vahvuuksiemme osaamisen kehittämiseen Suomessa ja ulkomailla. Humakin tutkimus- ja kehityspalvelut tarjoavat monipuolisia yhteistyövaihtoehtoja aloillamme toimiville organisaatioille.

Mikäli haet vahvuusalojemme erikoisosaamista, tutkimus- ja kehittämistoimintaa tai muuta projektiyhteistyötä, ota yhteyttä vahvuusalojemme edustajiin. Kumppaneillemme olemme luotettava asiantuntija, joka tarjoaa erikoisosaamista paremman maailman kehittämiseen.

Voit tarjota meille myös pienimuotoisempaa yhteistyötä kuten esimerkiksi opintojaksoille integroituja kehittämis- tai selvittämistehtäviä, henkilöstökoulutusta tai opinnäytetyöprojekteja sekä opiskelijoillemme tarjottavia harjoittelupaikkoja.

Tällä sivustolla voit tutustua laajaan tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaamme sekä alojemme asiantuntijoiden julkaisuihin.