“Alumniaamukahvit” ideoitiin keräämään yhteen Humakista valmistuneet

Keltapohjainen nostokuva alumniaamukahveista, piirros kahvikuppikuva jossa kasvojen hahmo.

Humakista valmistuneiden alumnien kehittäjäverkosto ideoi erilaisia tapahtumia alumneille ja alumnitoiminnasta kiinnostuneille. Verkkomuotoiset “alumniaamukahvit” pidetään verkossa joka kuun ensimmäinen torstai kesätaukoon asti. Lisäksi järjestetään mm. erilaisia alumniwebinaareja.

Aamukahvien tarkoituksena on tarjota Humakista valmistuneille säännöllisesti toistuva tapaamishetki kuulumisten vaihtoon ja verkostoitumiseen sekä tilaisuudeksi keskustella alojamme kiinnostavista aiheista.

Humak alumnikehittäjät-verkosto käynnisti useiden verkkotapahtumien suunnittelun kesäkuussa 2020. Suunnitteilla on ollut ja järjestetty useita tilaisuuksia alumneille ja Humakin nykyisille opiskelijoille, joita kiinnostavat alumnitoiminta sekä valmistuneiden uratarinat.  

“Alumniaamukahvit” käynnistyivät lokakuun alussa

Yhteinen aamuhetki ja herättely päivään on tarkoitus järjestää tietokoneen ääressä joka kuukauden ensimmäisenä torstaina kello 8.15-9.00. Jokainen voi toki osallistua kahveille joustavasti oman aikataulunsa mukaisesti.

Aamukahveilla pyritään nostamaan esiin eri teemoja ja tilaisuuden vetovuoroa vaihdellaan.

Ensimmäisiä aamukahveja isännöi yhteisöpedagogi Pekka Laukkanen, joka on vaikuttanut valmistumisensa jälkeen muun muassa Jyty ry:ssä. Aamukahvien vetäjät ja aiheet vaihtelevat kuukausittain, huomioiden kaikki koulutukset välillä.

Eri vuosikurssit voivat sopia aamukahveille myös yhteisiä tapaamisia.

Alumniaamukahvien kutsu ja osallistumislinkki löytyvät ennen aamukahvien ajankohtaa Humakin Facebook-sivuilta aamukahveja koskevasta tapahtumasta.

Humakin Facebook-sivulle pääset oheisesta linkistä:
https://www.facebook.com/humanistinen.ammattikorkeakoulu 

Linkki tapaamiseen tulee myös jokaiselle koulutukselle perustettuun Facebookin alumniryhmään.

Humakin alumneille tulossa tilaisuuksia kohtaamiseen, workshopeihin ja hankeyhteistyöhön