Alumniaamukahvien oranssi mainosmainen pääkuva, jossa aikataulut, piirroksina kahvikuppi, kännykkä, lehtiö ja kynä sekä tietokoneen näppäimistö.

Humakista valmistuneiden alumnien kehittäjäverkosto ideoi erilaisia tapahtumia alumneille ja alumnitoiminnasta kiinnostuneille. Uutuutena aloitetaan verkkomuotoiset “alumniaamukahvit”. Aamukahvien tarkoituksena on tarjota Humakista valmistuneille säännöllisesti toistuva tapaamishetki kuulumisten vaihtoon ja verkostoitumiseen sekä tilaisuudeksi keskustella alojamme kiinnostavista aiheista.

Humak alumnikehittäjät-verkosto käynnisti useiden verkkotapahtumien suunnittelun kesäkuussa 2020. Syksyn tullen on suunnitteilla useita tilaisuuksia alumneille ja Humakin nykyisille opiskelijoille, joita kiinnostavat alumnitoiminta sekä valmistuneiden uratarinat.  

“Alumniaamukahvit” käynnistyvät lokakuun alussa

Yhteinen aamuhetki ja herättely päivään on tarkoitus järjestää tietokoneen ääressä joka kuukauden ensimmäisenä torstaina kello 8.15-9.00. Jokainen voi toki osallistua kahveille joustavasti oman aikataulunsa mukaisesti.

Seuraavat aamukahvit on sovittu pidettäviksi 1.10.2020, 5.11.2020 ja 3.12.2020.

Aamukahveilla pyritään nostamaan esiin eri teemoja ja tilaisuuden vetovuoroa vaihdellaan.

Ensimmäisiä aamukahveja isännöi yhteisöpedagogi Pekka Laukkanen, joka on vaikuttanut valmistumisensa jälkeen muun muassa Jyty ry:ssä.

Eri vuosikurssit voivat sopia aamukahveille myös yhteisiä tapaamisia.

Alumniaamukahvien kutsu ja osallistumislinkki löytyvät ennen aamukahvien ajankohtaa Humakin Facebook-sivuilta aamukahveja koskevasta tapahtumasta.

Humakin Facebook-sivulle pääset oheisesta linkistä:
https://www.facebook.com/humanistinen.ammattikorkeakoulu 

Linkki tapaamiseen tulee myös jokaiselle koulutukselle perustettuun Facebookin alumniryhmään.

Humakin alumneille tulossa tilaisuuksia kohtaamiseen, workshopeihin ja hankeyhteistyöhön